Masters

Čilić protiv Đokovića za polufinale turnira u Madridu

Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
09.05.2019.
u 16:36
Čilić i Đoković su do sada međusobno igrali čak 19 puta, a prvi hrvatski reket je upisao svega dvije pobjede, 2016. u Parizu, te dvije godine kasnije u Queen's Clubu
Pogledaj originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić u četvrtfinalu turnira iz Masters serije u Madridu igrat će protiv prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića.

Čilić se u četvrtak plasirao u četvrtfinale nakon što je u trećem kolu s 4-6, 6-3, 6-2 pobijedio srpskog tenisača Lasla Djerea, dok je Đoković bio bolji od Francuza Jeremyja Chardyja sa 6-1, 7-6 (2).

Čilić i Đoković su do sada međusobno igrali čak 19 puta, a prvi hrvatski reket je upisao svega dvije pobjede, 2016. u Parizu, te dvije godine kasnije u Queen's Clubu.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
17:34 09.05.2019.

Zar opet, Marine?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:48 09.05.2019.

Sad će Marin iznenadit kad igra u životnoj formi