Čudo od djeteta

Cijeli svijet mu se divi, a on kaže: Neću slaviti, imam ispit iz kemije!

Foto: Reuters/PIXSELL
Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcus Rashford
Foto: Reuters/PIXSELL
Marcus Rashford
29.02.2016.
u 09:53
– Iznenadio me Rashford, igrao je sjajno. Odlično se kreće, odigrao je jako inteligentno. Posebno je opasan u kaznenom prostoru, vreba loptu
Pogledaj originalni članak

Marcus Rashford "ukrao" je naslovnice svjetskih sportskih listova. Ovaj 18-godišnji klinac, Manchesterovo čudo od djeteta, u samo je četiri dana prošao put od anonimca do zvijezde. Prvo je u četvrtak debitirao u Europskoj ligi i s dva gola srušio Midtjylland te nadmašio i legendarnog Georgea Besta, a jučer je na debiju u Premiershipu srušio Arsenal.

– Ovo mi je prva utakmica u prvenstvu i to je već nevjerojatno. A dva gola koja sam zabio je samo bonus. Bilo je ludo u ova tri dana, rekao je Rashford nakon utakmice, a onda dao izjavu tjedna.

Hoćete li proslaviti ove senzacionalne debije?

– Neću slaviti večeras, sutra imam ispit iz kemije – rekao je Rashford.

Mladi igrač Uniteda dobio je i pohvale trenera Arsenala.

– Iznenadio me Rashford, igrao je sjajno. Odlično se kreće, odigrao je jako inteligentno. Posebno je opasan u kaznenom prostoru, vreba loptu. Po onome što sam vidio, mogao bi biti pozitivno iznenađenje za Manchester United – rekao je Wenger nakon susreta.

>>Manchester United na krilima čuda od djeteta srušio i Arsenal!

>>Bolji i od Besta, a nema ga ni na Wikipediji ni na YouTubeu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MU
munjaaa
13:05 29.02.2016.

Čekaj da iskemija novi ugovor pa ćemo ga onda vidjet kako ide u školu sa bijesnom pilom