NBA BOGATAŠI

Cifre od kojih boli glava: Tatumu 195, Mitchellu 163 milijuna dolara

Foto: Kim Klement/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Cifre od kojih boli glava: Tatumu 195, Mitchellu 163 milijuna dolara
23.11.2020.
u 17:27
Tatum (22) će za novih pet godina u Bostonu dobiti 195 milijuna dolara, a Mitchell za pet godina u Utahu 163 milijuna, dok mediji navode da te brojke mogu biti samo više
Pogledaj originalni članak

Američki košarkaši Jayson Tatum i Donovan Mitchell produžili su ugovore s Boston Celticsima i Utah Jazzom, tvrde američki mediji.

Tatum (22) će za novih pet godina u Bostonu dobiti 195 milijuna dolara, a Mitchellza pet godina u Utahu 163 milijuna, dok mediji navode da te brojke mogu biti samo više.

Tako Desert News iz Salt Lake Citya tvrdi da bi Mitchell mogao dobiti i 195,6 milijuna dolara, ukoliko u narednoj sezoni bude bolji od prošle u kojoj je imao prosječno 24 poena, 4,4 skoka i 4,3 asista po utakmici. 

Tatum je lani imao prosjek od 23.4 poena, 7 skokova i 3 asista.

Nova NBA sezona započinje 22. prosinca. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
nba
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.