DRUGA HNL

Cibalia priredila spektakl koji se rijetko viđa: Gubila 3:0, a onda uraganski stigla do 5:3

Foto: Dorian Jakuš
Darko Jozinović, trener Cibalije
Foto: Dorian Jakuš
27.11.2021.
u 23:59
Ovom pobjedom se Cibalia malo odvojila od opasne zone i 13. je s 15 bodova, dok je Solin predzadnji 15. s 13 bodova.
Pogledaj originalni članak

Vinkovačka Cibalia priuštila je najveće iznenađenje 14. kola Druge HNL, a vrlo vjerojatno i cijelog dosadašnjeg dijela sezone jer nakon 0:3 protiv rivala s donjeg dijela tablice Solina, pobijedila je 5:3!

Uraganski preokret uslijedio je nakon 85. minute, dok je gostujuća momčad u Vinkovcima još uvijek imala 3:2 i čekala kraj kako bi se vratila kući s punim plijenom. Ali, kroz sljedećih šest minuta sve se okrenulo.

Kao što se prije tog "poklopilo" Solinu, koji je preko Dadića u 15. minuti, zatim Jurića u 18. i Durdova u 23. stigao do 3:0 u osam minuta. Nadu Cibaliji probudio je Pušić s bijele točke u 39., a dvije minute nakon početka drugog dijela Miljanić postavlja 2:3.

U 85. je s bijele točke ponovno bio precizan Pušić, a veliki preokret Cibaliji donose Oršolić u 89. i Dogan u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Ovom pobjedom se Cibalia malo odvojila od opasne zone i 13. je s 15 bodova, dok je Solin predzadnji 15. s 13 bodova.

Na prvom je mjestu Dubrava, koja je svladala Opatiju 1:0 te sad ima bod više od Varaždina, koji je odigrao 0:0 s Dugopoljem.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.