Engleska liga

Chelsea pobijedio Fulham i zadržao korak za Arsenalom i Unitedom

Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
03.03.2019.
u 18:37
Fulham, koji je prije tri dana raskinuo suradnju s Claudiom Ranierijem, u nedjelju je na svom terenu izgubio od Chelseaja s 1-2. Svi pogoci pali su unutar 11 minuta prvog poluvremena
Pogledaj originalni članak

Promjene na trenerskim klupama Leicestera i Fulhama nisu donijele instant učinak, obje su momčadi poražene u 29. kolu Premier lige.

Fulham, koji je prije tri dana raskinuo suradnju s Claudiom Ranierijem, u nedjelju je na svom terenu izgubio od Chelseaja s 1-2. Svi pogoci pali su unutar 11 minuta prvog poluvremena.

Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
Chelsea

Strijelci za Chelsea bili su Gonzalo Higuain (20) i Jorginho (31), a za domaćine, koje je po prvi puta vodio privremeni trener 38-godišnji Scott Parker, zabio je Calum Chambers (28).
 
Devet kola prije kraja prvenstva Fulham je sa 17 bodova predzadnji, a od zone spasa ga trenutno dijeli deset bodova. Chelsea je pobjedom zadržao korak s Arsenalom i Manchester Unitedom u borbi za Ligu prvaka, a hrvatski veznjak Mateo Kovačić igrao je od 68. minute za goste.

 Momčad Leicestera, koju je po prvi puta vodio Brendan Rodgers, poražena je s 1-2 na gostovanju kod Watforda. Deeney je već u 5. minuti doveo Watford u vodstvo koje je domaća momčad držala do 76. minute, kad je nepažnju u obrani domaćih iskoristio Jamie Vardy i postigao svoj 99. pogodak u dresu Leicestera.

U drugoj minuti sučevog vremena Watford je došao do sva tri boda, a zasluge idu strijelcu Andreu Grayu.
 
Večeras drugoplasirani Liverpool, koji zaostaje dva boda za vodećim Manchester Cityjem, u Merseyside derbiju gostuje kod Evertona.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.