'PUCAO' IZ 'PUŠKE'

Cavani isključen zbog načina na koji je slavio pogodak

Foto: Reuters (Ilustracija)
Cavani isključen zbog načina na koji je slavio pogodak
18.10.2014.
u 11:42
Urugvajac je u 55. minuti postavio konačni rezultat, a onda postavio ruke kao da ima pušku i nišani.
Pogledaj originalni članak

Napadač PSG-a Edinson Cavani isključen je u sinoćnoj utakmici s Lensom (3:1) nakon što je proslavio pogodak. Urugvajac je u 55. minuti postavio konačni rezultat, a onda postavio ruke kao da ima pušku i nišani.

Imitacija pucanja se nije svidjela sucu Nicolasu Rainvelleu koji je Cavaniju pokazao žuti karton. Napadač PSG-a je zbog toga protestirao zbog čega je dobio još jednu opomenu i put u svlačionicu.

- Mislim da je sudac isključio Cavanija, jer je htio kompenzirati što je dosudio jedanaesterac za PSG nakon što se Cavani bacio u kaznenom prostoru - kazao je nakon utakmice predsjednik Lensa Gervais Martel, dok je strijelac drugog gola za PSG Brazilac Maxwell dodao:

- Cavani nije zaslužio isključenje. Bio je sretan zbog gola.

>> Cavani bi trebao otići iz Pariza ako nastavi igrati kao dosad

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

HR
HR4ever
13:53 18.10.2014.

Tekst clanka pobija naslov clanka.......

BA
Balt
12:09 18.10.2014.

Pa ti pucaj...

HA
harakiri
02:05 19.10.2014.

nije zaslužio karton. nek čovjek slavi kad zabije