L'Equipe

Cannes iskušava volju Pavela Nedveda

Foto: Reuters
Cannes iskušava volju Pavela Nedveda
14.01.2010.
u 11:44
Prema francuskom dnevniku L'Equipeu češki veteran Pavel Nedved (37) mogao bi se odlučiti na povratak na nogometne travnjake i to u redovima Cannesa.
Pogledaj originalni članak

Naime, francuski je trećeligaš navodno kontaktirao Nedveda putem njegovog agenta u želji da ga nagovori da prekine igračku mirovinu u koju je otišao na kraju prošle sezone, odbivši produljenje ugovora s Juventusom.

Cannesu je namjera okupiti ugledna imena svijeta nogometa u poznim igračkim godinama, pa je tako već ranije doveo bivšeg napadača Borussije Dormund Jana Kollera (36), koji je bio Nedvedov suigrač u praškoj Sparti i češkoj reprezentaciji, a namjera je uprave kupiti i bivšeg Arsenalovog napadača Sylvaina Wiltorda (35).

Zasad nije poznata reakcija dobitnika Zlatne lopte iz 2003. na ovakvu ponudu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
13:15 14.01.2010.

Pa zašto nebi radije pokušao u NK Dinamo ili HNK Hajduk ? Ipak bi mu to bio više rekreativan nivo..