Europska liga

Brekalo asistirao, ali nije uspio spriječiti trijumf Ukrajinaca

Foto: DPA/Pixsell
Brekalo asistirao, ali nije uspio spriječiti trijumf Ukrajinaca
12.03.2020.
u 23:05
U sudačkoj nadoknadi prvog dijela dosuđen je i kazneni udarac za Nijemce, ali se Weghorst tragikomično poskliznuo prilikom izvođenja
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je asistent za gol Wolfsburga koji je pred praznim tribinama svog stadiona u prvoj utakmici osmine finala Europske lige izgubio od Šahtara s 1:2.

Šahtar je poveo preko Moraesa (17), a pet minuta kasnije Kovalenko je promašio kazneni udarac. U sudačkoj nadoknadi prvog dijela dosuđen je i kazneni udarac za Nijemce, ali se Weghorst tragikomično poskliznuo prilikom izvođenja.

U 48. minuti izjednačio je Brooks na dodavanje Brekala, a u 73. minuti gosti su došli do pobjede nakon što je zabio Antonio. 

Bayer je u Glasgowu s 3:1 pobijedio Rangerse golovima Havertza (37pen), Aranguiza (68) i Baileya (88), dok je strijelac za Škote bio Edmundon (75). Borna Barišić je odigrao cijelu utakmicu za Rangerse. 

Na praznom stadionu Karaiskaki u Pireju Olympiacos i Wolverthampton su odigrali 1:1.Grci su u 29. minuti ostali bez isključenog Semeda, ali su ipak poveli u 54. preko El Arabija. Englezi su izjednačili u 68. minuti golom Pedra Neta. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.