Kolo iznenađenje

Bournemouth pregazio Chelsea, Liverpool također prosuo bodove

Foto: Reuters/Pixsell
Bournemouth pregazio Chelsea, Liverpool također prosuo bodove
30.01.2019.
u 23:07
Liverpool je unatoč ranom vodstvu odigrao 1:1 protiv Leicestera.
Pogledaj originalni članak

Londonski Chelsea teško je stradao na gostovanju kod Bornemoutha. Poražen je čak 4:0, a gol nije zabio ni unatoč tome što je Gonzalo Higuain proveo na travnjaku 65 minuta. Argentinac je stigao na Stamford Bridge kao posuđeni igrač prije nekoliko dana, ali njegov debi u ligaškoj utakmici će ostati upamćen po neočekivano uvjerljivoj pobjedi domaćina.

Za Bournemouth su zabili King (47. i 74.), Brooks (63.) i Daniels (95.), dok je Mateo Kovačić na travnjaku proveo 77 minuta.

Kolo iznenađenja je zakružio Leicester City, koji je oteo Liverpoolu bodove na Anfieldu. Završilo je 1:1, premda se činilo da će Redsi lako doći do pobjede i sedam bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Liverpool je poveo zahvaljujući Maneu već u trećoj minuti, međutim Harry Maguire je uzvratio koju sekundu uoči odlaska na odmor.

Tottenham je uz preokret svladao kao domaćin Watford s 2:1, dok su Southampton i Crystal Palace odigrali bez pobjednika, uz jedan pogodak u svakoj mreži.

Liverpool nakon 24. kola vodi sa 61 bodom, dok Manchester City ima 56. Trećeplasirani Tottenham ima 54 boda, a Arsenal i Chelsea 47. Manchester United je šesti uz 45 bodova.

 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LJ
ljudeman
07:22 31.01.2019.

Lovren najlošiji, krivac za svih sedam primljenih golova u posljednjih pet kola otkako ne igra...

DI
didajoza
12:48 01.02.2019.

Bravo za ovaj komentar! Do sada je večernji pisao kako su navijači Liverpoola popljuvali Lovrena što su izgubili od Sitya a sada je kriv što je povređen. Ako Lovren ne bude mogao igrati Livrpool će čekati 29 godina da bude prvak Engleske!!!