Splitski bombarder

Bomba iz Španjolske: Hrvatski as stiže u Madrid, slaže se opasna momčad!

Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
Foto: DPA/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić
29.06.2019.
u 18:43
Priča o Rebićevu transferu nakratko je utihnula, ali njemački Sky sada tvrdi da su klubovi dogovorili odštetu
Pogledaj originalni članak

Ante Rebić, napadač Eintrachta iz Frankfurta, nadomak je prelasku u madridski Atletico! Pisalo se o tome ponešto i ranije, međutim njemački Sky sada prenosi da su klubovi dogovorili odštetu i da je transfer korak od realizacije.

Eintracht je navodno prihvatio ponudu u visini 40 milijuna eura (plus bonusi), te bi već narednih dana mogao ostati i bez drugog silno važnog napadača budući da je Luka Jović nedavno preselio u Real za 65 milijuna eura.

U svakom slučaju, Diego Simeone priprema opasnu momčad, pa iako je ostao bez Lucasa Hernandeza i Antoinea Griezmanna, sve govori da će rivali ponovo drhtati ispred već godinama silno neugodnog Atletica.

Naime, Benfica je potvrdila da Joao Felix može prema Madridu jer je prihvaćena ponuda u vrijednosti 126 milijuna eura, a uz to je iz Reala stigao i taj daroviti Marcos Llorente za kojeg u redovima kraljevskog kluba nije bilo mjesta.

Od mladog Portugalca se očekuje da će krenuti stopama Cristiana Ronalda, a Rebićeva će uloga biti, dođe li doista, bombardiranje mreža protivnika uz njegova krasna proigravanja.

Pitanje je samo tko će mu biti partner budući da se s Diegom Costom povremeno ne može izaći na kraj, a Chelsea traži 55 milijuna eura kako bi Alvaro Morata postao stalni član Atletica.

Pitanje je i ostaje li Nikola Kalinić, no ma kako god okrenuli slagalicu, uopće ne izgleda loše ta momčad, a izgledat će i još bolje ako proigraju neki mladići od kojih se puno očekuje.

Tu ponajprije mislimo na Thomasa Lemara, dečka koji je fantastično igrao u Monacu, ali i koji se prvu sezonu na stadionu Wanda Metropolitano dosta tražio.

Lemar, Felix, Saul, Correa, Rebić... to ne zvuči nimalo loše. A k svemu ne znamo sprema li uprava još poneko iznenađenje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PR
prajdali100
08:01 30.06.2019.

Otišao je i Godin a zna se što je on značio za obranu.Ali, tako to ide.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:49 30.06.2019.

Okupljaju napad a ostali bez obrane po kojoj su bili najpoznatiji. Nema tu sreće !

ČI
čikaga3
20:58 29.06.2019.

Kod kldovitog argentinca se nebu naigral. Boljše negdje drugdje. Taj je ispirio i Mandzu i Vrsaljka , uskoro Kalinića a svakako Rebića koji će tamo trunuti.