Što je mislio?

Bogdanović podijelio navijače dvosmislenom porukom: 'Bol na Braču'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović
09.06.2017.
u 09:25
Iako se Bogdanović već nekoliko puta svrstao na stranu onih koji su protiv HNS-a, čak je čelnicima nogometnog saveza pisao poruke poput "Game over", teško je povjerovati da bi podržao ovakav huliganski ispad.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, imao je odličnu NBA sezonu u kojoj je i ostvario transfer u Washington s kojim je igrao konferencijski polufinale. 

Nakon duge i naporne sezone Bogdanović je dobio zasluženi odmor prije novih izazova, a tu najprije mislimo na Eurobasket u rujnu. Bojan se trenutačno odmara u Francuskoj, sinoć je na Instagramu objavio fotografiju ispred hotela InterContinental u Cannesu, a hashtagovima ispod fotografije privukao je pozornost.

Uz neke uobičajene, Bogdanović je napisao i "Bol na Braču". Mnogi su to protumačili tako da je poznati košarkaš aludirao na napad na Zdravka Mamića koji se prekjučer dogodio upravo na Braču. Stoga je ispod te fotografije dobio mnogo komentara, a mišljenja su podijeljena.

 

"Bojane, ja sam navijač Dinama i potpuno si mi pao u očima", napisao je jedan od ljutitih navijača, dok je bilo i onih koji su bili uvjereni da se naslađuje zbog napada na Mamića pa su ga hvalili.

Iako se Bogdanović već nekoliko puta svrstao na stranu onih koji su protiv HNS-a, čak je čelnicima nogometnog saveza pisao poruke poput "Game over", teško je povjerovati da bi podržao ovakav huliganski ispad. Stoga vjerujemo da za ovo zasigurno postoji logično objašnjenje, iako se ne može pobjeći od toga da je ovakva poruka i to baš u ovom trenutku ipak dvosmislena i zbog toga su ju navijači protumačili kao aludiranje na već spomenuti napad.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DE
derin
03:47 10.06.2017.

Ostavite Bogdanovića na miru, bolje bi bilo da se riješi stanje u nogometu.

KI
kizz1
10:23 09.06.2017.

Bogdanoviću nije Bol sve što boli

ZG
zg223
19:32 09.06.2017.

svasta..bas me zanima jel bi isto napisao da je recimo u pitanju bio pupovac kojeg znam da isto ne voli.