VIŠE NIJE U KLUBU

Bjelica se zahvalio igraču na odlasku: Bio je vrlo važan dio povijesnog puta

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bjelica se zahvalio igraču na odlasku: Bio je vrlo važan dio povijesnog puta
18.06.2022.
u 17:21
Podsjetimo, Bohar je u Osijek došao na ljeto 2020. nedugo nakon dolaska Bjelice. U svoje dvije godine u Osijeku krilni napadač je u 62 nastupa upisao 11 pogodaka i sedam asistencija
Pogledaj originalni članak

Puno se toga događa ovih dana u kadrovskom smislu u klubovima Prve HNL. Svakog dana igrači dolaze i odlaze, a posebice se to odnosi na klubove velike četvorke. Nakon velikih odlazaka ili dolazaka u Dinamu, Hajduku i Rijeci, saznali smo i neke novosti vezane za kadar Osijeka. 

Slovenski reprezentativac Damjan Bohar (30) od iduće sezone više neće biti igrač Osijeka, potvrdio je to trener Nenad Bjelica na konferenciji za medije prije odlaska na pripreme. 

- Vidjet ćemo još što je s Boharom, on je blizu odlaska pa možda neće biti u autobusu s igračima koji putuju u ponedjeljak. Ako se to dogodi, želim se ovim putem zahvaliti Damjanu na svemu onome što nam je dao u ove dvije godine. Bio je sudionik momčadi koja je ostvarila povijesni uspjeh i vrlo je važan igrač na tome putu. Zahvaljujemo mu se na tome i želimo mu sve najbolje u novom klubu - rekao je Bjelica uoči priprema.

Podsjetimo, Bohar je u Osijek došao na ljeto 2020. nedugo nakon dolaska Bjelice. U svoje dvije godine u Osijeku krilni napadač je u 62 nastupa upisao 11 pogodaka i sedam asistencija. Prije toga igrao je za Muru, Maribor i poljski Zaglebie, a za slovensku vrstu je nastupio 16 puta.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
18:58 18.06.2022.

koliko je igrača dovukao u osijek, koliko love je potrošio, a nikad ništa ne osvoji ...da nije bio u dinamu, ne bi ni znao što je trofej

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:11 18.06.2022.

Bjelica se zahvalio igraču na odlasku: Bio je vrlo važan dio povijesnog puta jer je nama balkancima uz mađarske vlasnike donio europske manire, kulturu, red i rad.