MIHRET TOPČAGIĆ

Bjelica pokazao prvo pojačanje ove zime: Stigao mu dobro znani napadač

Foto: Instagram
Foto: EXPA/PIXSELL
AUT, 1. FBL, RZ Pellets WAC, Fototermin
Foto: EXPA/PIXSELL
AUT, 1. FBL, RZ Pellets WAC, Fototermin
06.01.2021.
u 15:12
- Prije svega mogu reći da sam vrlo ponosan što mogu zaigrati za Osijek, klub takve tradicije i velikih ambicija - rekao je Topčagić
Pogledaj originalni članak

U Gradski vrt je stiglo prvo zimsko pojačanje. Iskusni napadač Mihret Topčagić pojačao je redove Osječana. Ovaj 32- godišnjak i trener Nenad Bjelica znaju se od prije. Naime, njih su dvojica surađivali u austrijskom Karntenu

- Prije svega mogu reći da sam vrlo ponosan što mogu zaigrati za Osijek, klub takve tradicije i velikih ambicija - rekao je Topčagić, a Bjelica je dodao:

- Odličan je i snalažljiv u šesnaestercu, fizički vrlo moćan. Dobro igra nogom i glavom kao i s igračem na leđima. Zasigurno je vrlo upotrebljiv za ono što nam treba - poručio je trener bijelo-plavih.

Posljednji je angažman imao  u litavskoj Suduvi gdje je proveo dvije i pol sezone i s kojom mu je završetkom godine istekao angažman. U njezinom dresu je osvojio dva prvenstva Litve te po jedan kup i superkup.

Do sada je  nosio dres Wolfsbergera, Altacha, Shakhter Karagandyja i Admire Wacker.

U najboljem razredu austrijskog nogometa upisao je 96 nastupa u kojima je zabio 18 golova dok je s Wolfsbergerom i Admirom osvajao drugu austrijsku ligu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.