Suspendiran

Bivši medvjed Derek Smith kažnjen zbog dopinga

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Derek Smith
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Derek Smith
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Derek Smith
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Derek Smith
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Derek Smith
03.08.2017.
u 07:02
Smith više nije igrač zagrebačkog kluba, ali društvo sa Šalate ogorčeno je spoznajom da je za klub igrao dopingirani igrač
Pogledaj originalni članak

Bivši igrač Medveščaka Derek Smith suspendiran je na godinu dana zbog korištenja nedozvoljenih sredstava. Smith je prošlu sezonu igrao za Medveščak u KHL-u, a sada je stigla kazna njihove doping-kontrole.

– Neugodno smo iznenađeni rezultatima dopinškog testa našeg bivšeg igrača Dereka Smitha, osobito zbog toga što je u vrijeme testiranja još uvijek bio naš igrač čime je prekršio klupski pravilnik.

Smith više nije igrač zagrebačkog kluba, ali društvo sa Šalate ogorčeno je spoznajom da je za klub igrao dopingirani igrač.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.