NA PUTU PREMA DOLJE

Bio je hrvatski reprezentativac na SP-u, a iznenadit ćete se kad vidite gdje je sada

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Oliver Zelenika
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
oliver zelenika (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
oliver zelenika (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
oliver zelenika (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo, Oliver Zelenika
04.02.2020.
u 22:57
Niko Kovač poveo ga je kao trećeg vratara na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Zeleniki je to ostao vrhunac i najsvjetliji trenutak karijere jer već dvije godine nakon SP-a bio je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom.
Pogledaj originalni članak

Vratar Oliver Zelenika (26) bio je nada hrvatskog nogometa, a prije šest godina bio je na “sedmom nebu”.

Niko Kovač poveo ga je kao trećeg vratara na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Ovom vrataru to je ostao vrhunac i najsvjetliji trenutak karijere jer već dvije godine nakon SP-a bio je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s Dinamom.

Pokušao je u poljskoj Lechiji iz Gdanjska u kojoj je u sezonu i pol skupio tek 90 minuta, a zatim je sreću je potražio u Nizozemskoj, u drugoligašu NEC Nijmegenu kojem se priključio usred sezone. Ni tu se nije naigrao, skupio je samo četiri utakmice.

Zelenika sada ima novi klub, to je NK Varaždin u kojem će pokušati oživjeti karijeru. Varaždinci su posljednjeplasirana momčad Prve HNL, a bivši vatreni  će imati težak posao s vrata maknuti raspoloženog Ivana Nevistića. 

Zelenika ima i razloga za zadovoljstvo jer su on i supruga Dorin Lucija na Božić objavili da čekaju oliver. To su napravili samo šest mjeseci nakon što su izmijenili bračne zavjete.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DM
drazen.muhvic
07:41 05.02.2020.

"...čekaju oliver."??? Znači čekaju uljara, maslinara?