Kakav bi to transfer bio

Bilić dobiva Ibrahimovića na dar? 'Istina je, želimo ga dovesti u West Ham!

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
28.03.2016.
u 14:16
- Imamo listu od desetak napadača iz cijele Europe i to nam je prioritet, na to ćemo potrošiti većinu novca, to je naš plan.
Pogledaj originalni članak

Zlatanu Ibrahimoviću ovog ljeta istječe ugovor s PSG-om i sve je izvjesnije da će napustiti francuski klub. Lista klubova zainteresiranih za sjajnog švedskog napadača je svakim danom sve duža, a on još uvijek 'važe' ponude.

- Nismo razgovarali s nijednim klubom zasad, to je istina, a kako sada stoje stvari, napuštam PSG ovog ljeta. Znam da me prate klubovi iz engleske lige, rekao je Ibrahimović.

Među onima koji ga prate i žele dovesti jest i West Ham. Predsjednik kluba David Sullivan već je ranije obećao Slavenu Biliću dar za preseljenje na novi stadion, a to bi mogao biti Ibrahimović.

- Imamo listu od desetak napadača iz cijele Europe i to nam je prioritet, na to ćemo potrošiti većinu novca, to je naš plan. Želio bih dovesti Ibrahimovića iz PSG-a, naravno. Ne znam hoće li on doći, ali znam da je i s 34 godine vrhunski igrač, poručio je Sullivan.

No, čekićari imaju i plan B.

- Pratimo i najbolje igrače i strijelce iz Premiershipa. Poslat ćemo ponude za vrhunske igrače. Iako sad imamo najbolju momčad u posljednjih nekoliko godina, želimo se pojačati i nadam se da ćemo sljedeće sezone bit još jači, zaključio je predsjednik kluba.

>>Ibrahimović: Da, žele me klubovi iz Premier lige

>>'West Ham je bio cirkus, a sad je najbolji ikad. Bilić je važan dio tog uspjeha'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar sv.ilija
sv.ilija
15:51 28.03.2016.

Ovakvo novinarstvo i ovaj novinar nisu vredni pišljiva k..ca

UF
ufrm
17:49 28.03.2016.

Nisam siguran da je ovo dobro rijesenje ibra je arogantna i tempirana bomba dok je nogomet timski sport .... Tocno je da zabija ali cijena je prevelika.

MA
mamunamegalo
21:04 28.03.2016.

Može mu bilic čistiti kopačke