NEPRAVEDNO IZOSTAVLJEN?

Bez Livakovića: Courtois, Martinez i Marokanac Bono finalisti za najboljeg vratara u 2022.

Foto: Dylan Martinez/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - France v Morocco
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
KATAR 2022 - Dok Messi slavi, Dominik Livaković tuguje
Autori Vecernji.hr, Hina
08.02.2023.
u 18:45
Podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu u Kataru Belgija je ispala u skupini, dok smo Maroko porazili u susretu za treće mjesto. Livi se doista istaknuo, pogotovo kada su na red došli udarci s bijele točke, ali na popisu ga nema.
Pogledaj originalni članak

Belgijski reprezentativni čuvar mreže Thibaut Courtis (Real Madrid), Marokanac Yassine Bounou (Sevilla) te svjetski prvak s Argentinom Emiliano Martinez (Aston Villa) trojica su finalista u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA) za najboljeg vratara u 2022.  

FIFA je u srijedu objavila i tri finalistice u izboru za najbolju vrataricu u prošloj godini, a to su: Njemica Ann-Katrin Berger (Chelsea FC Women), Engleskinja Mary Earps (Manchester United WFC) i Čileanka Christiane Endler (Olympique Lyonnais).

U četvrtak (9. veljače) će biti objavljena imena finalista među trenerima momčadi i ženskih ekipa, dok ćemo u petak (10. veljače) saznati tko su finalisti u izboru za najboljeg nogometaša, za najbolju nogometašicu i za najljepši pogodak.

Pobjednici u svim kategorijama bit će nagrađeni na svečanosti koja će biti održana 27. veljače u Parizu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar kreky_87
kreky_87
22:14 08.02.2023.

Problem je što Livi ne brani u inozemnom klubu. To ga je vjerojatno koštalo nominacije.