Poruka savjetniku

BBB odgovorili na Mamićev biser 'ja sam frajer s velikim jajima'

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Facebook
BBB
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Kada su jučer dolazili na sud, ništa nije upućivalo na to da će rasprava biti prekinuta zbog još jednog u nizu divljačkih ispada Zdravka Mamića
16.06.2017.
u 10:26
Frajer s velikim jajima je `91 švercao pljuge i brstio `česmu', poručili su Bad Blue Boysi
Pogledaj originalni članak

U nastavku suđenja Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću i Milanu Pernaru u Osijeku svjedočili smo još jednoj predstavi Dinamova savjetnika. Mamić je prekinuo ispitivanje i urlajući otkazao punomoć svojim odvjetnicima, kazavši da će se braniti sam. Po izlasku iz sudnice izjavio je da bi on trebao imati najveća prava jer se njemu sudi, a neumjesnim izjavama opisao je koliko je hrabar. 

– Pa nisam ja ovdje da služim kao pokusni kunić, pa meni se sudi, valjda ja imam najveća prava. Ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s itekakvim jajima, a tko ima potrebu to provjeriti, može i to – kazao je, između ostalog, Mamić.

Nije trebalo dugo čekati na reakciju nakon te njegove izjave, a odgovorili su mu najveći suparnici – Bad Blue Boysi. Napravili su transparent s porukom "Frajer s velikim jajima je `91 švercao pljuge i brstio `česmu´" te fotografiju objavili na Facebooku. Poruka se odnosi na razdoblje kad je Mamić bio član Upravnog odbora bjelovarske Česme i kad je izvršena sumnjiva privatizacija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

Avatar Cinco
Cinco
10:52 16.06.2017.

Zašto se nije moglo komentirati na članku u kojem se nesuvislo pljuje po Modriću?

ST
Starotopoljanin
11:16 16.06.2017.

koji neradnici,i bagra hrvatskog drustva,ovi takozvani boisi,torcida,armada,i jos kojekakve skupine lupeza,nista od njih samo provokacije nered na utakmicama,i to je krema hrvata.da imamo pravnu drzavu to bi sve bilo zabranjeno a ti isti bi sjedili u popovaci ili remetincu.

Avatar evgenij
evgenij
10:59 16.06.2017.

Nitko iz tzv. bbb-a nema ni jaja, ni mozga nitiu jedan dan radnog staza!!!