Njemački kup

Bayer preko četvrtoligaša stigao u finale

Foto: DPA/PIXSELL
Bayer
Foto: DPA/PIXSELL
Bayer
Foto: DPA/PIXSELL
Bayer
09.06.2020.
u 23:58
Bayer će u finalu 4. srpnja u Berlinu igrati protiv pobjednika susreta u kojem se sastaju posljednja dva osvajača Kupa, branitelj naslova Bayern iz Münchena i Eintracht iz Frankfurta. Utakmica se igra u srijedu
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Bayera iz Leverkusena prvi su finalisti ovosezonskog Njemačkog kupa, oni su u polufinalu u utorak kao gosti svladali četvrtoligaša Saarbrücken s 3-0 (2-0).

Sastav iz Leverkusena pitanje pobjednika praktički je riješio u prvih 20-ak minuta kada je poveo s 2-0 golovima Diabyja (11) i Alarija (19), da bi konačni rezultat početkom nastavka postavio Bellarabi (58).

Za Bayer će ovo biti četvrti nastup u finalu Kupa u klupskoj povijesti, dosad su osvojili jedan naslov 1993. godine, dok su 2002. i 2009. gubili u završnici od Schalkea odnosno Werdera.

Bayer će u finalu 4. srpnja u Berlinu igrati protiv pobjednika susreta u kojem se sastaju posljednja dva osvajača Kupa, branitelj naslova Bayern iz Münchena i Eintracht iz Frankfurta. Utakmica se igra u srijedu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.