Domagoj Duvnjak

'Baš me zanima tko će biti naš novi izbornik i kada će biti predstavljen'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
'Baš me zanima tko će biti naš novi izbornik i kada će biti predstavljen'
19.02.2015.
u 21:58
Za rukometaša godine nominirao bih Steffena Weinholda. A našlo bi se tu mjesta i za Aarona Palmarssona.
Pogledaj originalni članak

Domagoj Duvnjak s Kielom bori se za naslov prvaka Njemačke, u Ligi prvaka njemački gigant je već odavno osigurao osminu finala.

- Cilj nam je bio da prođemo dalje kao prvoplasirana momčad i to smo uspjeli. Bez obzira na to tko će nam biti protivnik, nadamo se četvrtfinalu - rekao je Duvnjak u razgovoru za službenu stranicu EHF-a.

Zašto Hrvatska nije prošla u polufinale na SP-u u Kataru?

- Nakon teške utakmice s Brazilom nismo uspjeli sačuvati prednost od tri gola u drugom poluvremenu protiv Poljske. U posljednjim minutama odlučila su dva, tri šuta. To je sport, to je tako. Život ide dalje - rekao je Duvnjak.

Jeste li znali da će Slavko Goluža podnijeti ostavku?

- Nisam, saznao sam tek kada sam se vratio u Kiel. Slavko i ja sjajno smo surađivali u proteklih šest godina. Baš me zanima tko će biti novi izbornik i kada će biti predstavljen - poručio je Duvnjak, koji je ponovno nominiran za najboljeg rukometaša svijeta.

Iskreno, biste li glasali za Domagoja Duvnjaka?

- Dobro sam odigrao na Euru u Danskoj 2014. godine i s Hrvatskom sam dogurao do polufinala. Odradio sam dobro i svoju posljednju polusezonu u dresu HSV-a i dobro sam startao u Kielu. Međutim, da se mene pita, nominirao bih Steffena Weinholda. Prošle je sezone osvojio Ligu prvaka i iza njega je sjajna sezona u Kielu. Tu bi bilo mjesta i za Aarona Palmarssona.

>>Vojvođani pobjesnili na Linu Červara, pogledajte zbog čega

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.