NAJBOLJI ŽENSKI PAR

Australian Open: Trijumf Krejčikove i Siniakove u paru

Foto: MORGAN SETTE/REUTERS
Australian Open
Foto: EMEAHUB AWS
Australian Open
Foto: MORGAN SETTE/REUTERS
Australian Open
Foto: MORGAN SETTE/REUTERS
Australian Open
30.01.2022.
u 09:39
Osim Australian Openu, Čehinje u kolekciji imaju dva trofeja iz Roland Garrosa (2018. i 2021.) te jedan iz Wimbledona (2018.)
Pogledaj originalni članak

Najbolji ženski teniski par na svijetu, Čehinje Barbora Krejčikova i Katerina Siniakova, u nedjelju su svojoj kolekciji Grand Slam naslova dodale i onaj na Australian Openu pobijedivši u uzbudljivom finalu Kazahstanku Anu Danilinu i Brazilku Beatriz Haddad Maiju sa 6-7 (3), 6-4, 6-4. 

Za Krejčikovu i Siniakovu ovo je četvrti zajednički naslov na Grand Slam turnirima u petom finalu, a prvi put su osvojile trofej u Melbourne Parku, gdje su 2021. doživjele jedini finalni poraz od Belgijke Elise Mertens i Bjeloruskinje Arine Sabalenke.

Osim Australian Openu, Čehinje u kolekciji imaju dva trofeja iz Roland Garrosa (2018. i 2021.) te jedan iz Wimbledona (2018.).

Australian Open, ženski parovi - finale

Barbora Krejčikova / Katerina Siniakova (Češ/1) - Ana Danilina / Beatriz Haddad Maia (Kaz-Bra) 6-7 (3), 6-4, 6-4

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.