Rekorderka

Atraktivna sportašica poručila: Svima ću dokazati svoju nevinost

Foto: Reuters/Pixsell
Atraktivna sportašica poručila: Svima ću dokazati svoju nevinost
22.05.2020.
u 09:21
Nikada nisam koristila nešto zabranjeno. Moj život se promijenio u trenu i sada sam se našla u nepoznatom svijetu odvjetnika i sudaca - kaže Shayna Jack
Pogledaj originalni članak

Australska plivačica 21-godišnja Shayna Jack zajedno sa svojim kolegicama ima svjetski rekord u štafeti 4x100 metara slobodnim načinom.

No jednog dana sve joj se okrenulo naglavačke kada je pala na doping testu. Naime, u njezinoj krvi pronađen stimulans koji pospješuje rast mišića.

Atraktivna Shayna tvrdi kako nije uzimala nikakve stimulanse te je angažirala odvjetnika. Želi se što prije vratiti u bazen.

- Nikada nisam koristila nešto zabranjeno. Moj život se promijenio u trenu i sada sam se našla u nepoznatom svijetu odvjetnika i sudaca - kaže Shayna Jack i dodaje:

- Dobila sam priliku boriti se za svoju karijeru i da sa sebe skinem mrlju. Iz ove borbe namjeravam izaći kao pobjednica. Želim se vratiti u ekipu i ponovno izboriti mjesto u reprezentaciji.

Zna da je čeka teška bitka, ali sve će učiniti kako bi dokazala svoju nevinost.

- Svi dobro znate kako je to kada vam netko oduzme nešto dragocjeno, a tako je sad i kod mene. Vjerujem kako će žalba biti usvojena, a ja ću dokazati svoju nevinost. Nisam koristila nikakav doping i vjerujem da ću pobijediti - zaključila je Shayna Jack.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.