ARIJAN ADEMI:

Strancima ništa oko braće Mamić nije bilo jasno, raspitivali su se

Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
Strancima ništa oko braće Mamić nije bilo jasno, raspitivali su se
13.07.2015.
u 19:21
'Pokušao sam im to objasniti koliko mogu, ali ja nisam baš neki 'Englez'.'
Pogledaj originalni članak

Arijan Ademi poveo je modre s kapetanskom trakom oko ruke u još jednu prvenstvenu sezonu. Dinamo je na startu HNL-a ipak podbacio, na domaćem travnjaku remizirao s Hajdukom. Splićani su se u Zagrebu predstavili u vrlo dobrom svjetlu, pokazali kako ove sezone mogu parirati hrvatskom prvaku.

- Nismo bili pravi, Hajduk je ovoga puta bio bolji. Zaslužili su taj bod, odigrali dobru utakmicu - kazao je Arijan Ademi za Goal.com nakon velikog derbija, pa nastavio:

- Ne znam što nam se dogodilo, ali mogu pričati u svoje ime. Osobno se prije utakmice nisam osjećao dobro, to se na kraju i pokazalo na terenu. Nekako sam se osjećao umoran, tako sam djelovao, često i kasnio.

Niti vaši suigrači nisu briljirali...

- Znamo da nismo bili pravi i svjesni smo da moramo dati više. Spor nam je bio taj pas, previše smo griješili u dodavanjima. Noge su nam još teške, brzo će sve biti kako treba.

Maksimir je protiv Hajduka bio pun...

- Stvarno fantastično, ovo dugo nismo vidjeli. Bila je stvarno pozitivna atmosfera, baš mi je zbog tih navijača još više žao što nismo pobijedili. I što nismo osvojili ta tri boda.

Sjećate li se kada ste posljednji put igrali pred punim Maksimirom?

- Uh, teško pitanje. Lani smo u finišu sezone imali nekoliko puta ugodno popunjen Maksimir, ali kada nisam siguran kada je stadion bio baš pun. Možda protiv Villarreala? Ne, sjećam se, bilo je to protiv Austrije Beč.

Je li privođenje Zorana i Zdravka Mamića utjecalo na pripremu dvoboja s Hajdukom?

- Gledajte, nije nam lako. Razgovaramo o tome u svlačionici, ali mi smo profesionalci. Kada izađemo na teren moramo zaboraviti sve probleme i ginuti za Dinamov dres. Igrati najbolje što možemo, davati svoj maksimum.

Kako su stranci reagirali na situaciju s braćom Mamić?

- Raspitivali su se puno o cijeloj situaciji, nije im baš sve bilo jasno. Pokušao sam im to objasniti koliko mogu, ali ja nisam baš neki 'Englez'. Kasnije su imali sastanak s trenerima koji su im to sigurno objasnili bolje od mene.

>> Što je još rekao Arijan Ademi pročitajte na Goal.com

>> Nisam zadovoljan, žao mi je što navijačima nismo poklonili pobjedu

>> Hajduk osvojio bod pred 25 tisuća navijača na Maksimiru, Dinamo razočarao igrom

>> Krznar: U pravoj formi ćemo biti za 25 dana; Burić: Nisam sretan, želio sam pobijediti Dinamo

>> Zašto su se navijači Dinama vratili na stadion?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

MT
Mirko Tot
22:49 13.07.2015.

Don Kihot, vjerujem nije shvatio posao Mamiča. Zamisli jednog stolara koji radi u jednoj firmi koja proizvodi kuhinjski namještaj, Posao tog stolara je, obzirom da koristi prostorije i mašine svojeg gazde, da svoj proizvod prepušta vlasniku firme koji ga za to plača. Kod Mamiča je obratno.Koristi stadion i čitavi popratni sadržaj, čiji je vlasnik grad Zagreb, odnosno porezni obveznici, a proizvod koji je nastao na tim prostorima /talentirani nogometaš/ prodaje kao svoje vlasništvo iako je,kako i sam tvrdi namještenik kluba i ima svoja mjesečna primanja.Uz to je navodno, na svoje basnoslovne zarade utajio i propisani porez.Tako barem ja shvačam cijeli cirkus.Ako je pak državno odvjetništvo, ciji je zadatak sprečavati ovakove radnje njemu ušlo u trag i dokaže mu se krivnja, onda je za pozdraviti.A sve ostale kavanske parole,koje se pripisuju državnim tijelima, kao neprijatelji Dinama, neprijatelji naše nacionalne momčadi, mrzitelji svega hrvatskog, komunjare, jevtine su i otrcane fraze kojima bistri građani nebi trebali poklanjati nimalo pažnje.

DI
diskasting
21:33 13.07.2015.

Ništa im nije jasno kad im nitko nije niti rekao pravu istinu a ona je: Varala me varala, familija ta, varala me varala, sve mi uzela. Mamiću znaj sve mu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj. ukratko.... ehehe kroz pjesmu bi im sve bilo jasnije!

LI
list68
07:44 14.07.2015.

Ja mislim da su "barem neki od njih" dobro znali o ćemu se radi, poput "Modrića, Lovrena, Ćorluke". Jedini koji nije htio sudjelovati u tome, je Eduardo.