i Repeša razočaran

Anzulović: Sramota! Ovako se ne bori za hrvatski grb!

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Anzulović: Sramota! Ovako se ne bori za hrvatski grb!
04.09.2013.
u 20:00
– Ispričavam se navijačima što nismo bolje odigrali, nemamo se pravo predati kao što su to igrači napravili u posljednjoj dionici igre
Pogledaj originalni članak

Jasmin Repeša, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, nakon debakla protiv Španjolske razočaran je došao u HTV-ov studio.

– Ispričavam se navijačima što nismo bolje odigrali, nemamo se pravo predati kao što su to igrači napravili u posljednjoj dionici igre – rekao je Repeša i dodao:

– Bolje da je jedan igrač pucao pet puta pa sve promašio, nego da naših pet igrača promašuje čiste šutove i gubi na samopouzdanju.

Hrvatska sutra igra protiv Gruzije.

– Nemamo pravo pasti u apatiju. Protiv Gruzije ćemo na terenu pokazati da smo favoriti. Na papiru jesmo. Moramo se oporaviti mentalno i fizički i odigrati najbolje što možemo – dodao je izbornik.

Nakon što je Repeša otišao, svoj stav izrekao je i stručni sukomentator Dražen Anzulović.

– Zar se ovako bori za Hrvatsku?! Ne, ovako se sigurno ne bori za hrvatski grb! Razočaran sam jer tako se ne igra pred toliko naše publike koja ih je danas bodrila u Sloveniji – ljutit je bio Anzulović.

>>Hrvatska u prvom kolu izgubila od Španjolske sa 28 razlike

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.