Ante Čačić:

Naša jedina pogreška odmah je kažnjena, a nikad nećemo saznati jesu li Pjaca i Kalinić trebali ući ranije

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Ante Čačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ante Čačić
26.06.2016.
u 00:20
- Čestitam igračima na borbenosti i prikazanoj kvaliteti. Nije lako, igrači su tužni jer puno toga smo napravili i imamo za čime žaliti.
Pogledaj originalni članak

- Napravili smo jednu pogrešku koja je odmah kažnjena. Visoko na suparničkoj polovici izgubili smo jednu loptu, nakon čega je sijevnula kontra i Portugal je zabio pobjedonosni pogodak. Na žalost po nas, to je čar nogometa - kazao je za HRT izbornik Ante Čačić nakon ispadanja Hrvatske s Eura.

Dodao je kako je sve naginjalo tome da će Hrvatska biti u četvrtfinalu te da je njegova momčad danas dobro odigrala

- Čestitam igračima na borbenosti i prikazanoj kvaliteti. Nije lako, igrači su tužni jer puno toga smo napravili i imamo za čime žaliti. Bili smo bolji, ali nismo uspjeli postići pogodak. 

Čačić kaže da Portugalce vidi kao sudionike finala.

- Dobro smo zatvorili sredinu i Cristiana Ronalda, na neki način gol je stalno visio u zraku, no nismo zabili. Oni su bili povučeni i iz kontri čekali svoju priliku.

Na pitanje jesu li Nikola Kalinić i Marko Pjaca prekasno ušli u igru izbornik je rekao sljedeće:

- To su hipotetska pitanja i nikad to nećemo saznati. Kad su ušli utakmica je bila u završnoj fazi i ostali igrači bili su umorni. Ali pokazali su da se na njih može računati.

Još jednom je ponovio kako svi moraju biti zadovoljni s onim što je Hrvatska pokazala na Euru.

- Svi su živjeli uz reprezentaciju i to je velika dobit. Siguran sam da nam navijači nemaju što za zamjeriti, ali to je na žalost sport.

Na kraju Čačić se osvrnuo na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Moramo se oporaviti, a onda za mjesec dana počinju kvalifikacije. Nisam optimističan jer igrat ćemo dvije utakmice bez gledatelja, skupina je zahtjevna, a samo prvoplasirani ide izravno na SP. Nadam se da ćemo pronaći motiva, ali neće biti lako - zaključio je Čačić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 154

Avatar Idler 3
Idler 3
00:34 26.06.2016.

Čačiću, koji to "mi" u ovoj priči, ti bi trebal to znat !!! Portugalci su nas dobili jer su od prvog trenutka znali kaj hoće....mi smo znali sam kaj nećemo.....a to je stvar izbornika !!!

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
00:34 26.06.2016.

Čačiću ti si pogriješio od početka. Igrati defenzivno protiv slabijeg protivnika je nelogično. Usro si kao i tvoji prethodnici. Najbolja momčad Europe ispala u osmini, e konje jedan.

CA
caca20
00:34 26.06.2016.

nemogu virovati!!!!