SAVAGEOVA NAJVEĆA BORBA

Alen Babić borit će se protiv bivšeg svjetskog prvaka!

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Alen Babić borit će se protiv bivšeg svjetskog prvaka!
21.09.2021.
u 14:05
Danas Browne prema BoxRecu drži 69. mjesto u teškoj kategoriji, a posljednji meč održao je u travnju ove godine kada ga je u prvoj rundi pobijedio Paul Gallen
Pogledaj originalni članak

Alen Babić dogovorio je najveću borbu u svojoj profesionalnoj karijeri. Hrvatski boksač 30. listopada u londonskoj O2 Areni snage će odmjeriti  s Lucasom “Big Daddyjem” Browneom (29-3-0, 25 KO). Njih dvojica nastupat će na Matchroomovoj priredbi koju će predvoditi borba između Dilliana Whytea i Otta Wallina.

Babić je dosad imao osam borbi i iz svih je izašao kao pobjednik (sve nokautom), ali ovo će mu ipak biti najveći ispit. Iako Browne ima 42 godine, riječ je o ozbiljnom borcu koji se 2016. godine borio za naslov prvaka svijeta po WBA verziji. Štoviše, u toj je borbi pobijedio Ruslana Čagajeva, ali mu je titula kasnije oduzeta zbog pada na dopinškom testu. Danas Browne prema BoxRecu drži 69. mjesto u teškoj kategoriji, a posljednji meč imao je u travnju ove godine kada ga je u prvoj rundi pobijedio Paul Gallen.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AM
Ameise
15:08 21.09.2021.

Sad ne smeta sto je ovaj star i visoko na ljestvici 😂😂😂 Grohotom se smijem Babicevim rijecima i ponašanju 😂😂😂

RE
Regica
14:36 21.09.2021.

Sad se ovaj bori sa starcem I narkomanom..kaj sad savage??

ZV
Zvonimir0987
14:46 21.09.2021.

GO SAVAGE GO !!!