ZADOVOLJIO STRUKU

Afrički mediji: Awaziem ostaje u Hajduku. Dogovoren je transfer iz Boaviste, poznati su detalji

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Afrički mediji: Awaziem ostaje u Hajduku. Dogovoren je transfer iz Boaviste, poznati su detalji
06.06.2023.
u 13:05
Još uvijek nije poznato hoće li Toni Borevković ostati na Poljudu, a čini se kako je stvar s Nigerijcem riješena
Pogledaj originalni članak

Nigerijski stoper Chidozie Awaziem ipak ostaje u Hajduku,barem prema informacijama portala Owngoalnigeria. Nigerijci tvrde da je Hajduk dogovorio visinu odštete s Boavistom, portugalskim klubom koji je ove sezone posudio Awaziema Hajduku i voljan im ga je prodati uz određene uvjete. 

Hajduk će portugalskoj Boavisti odmah platiti milijun eura te ustupiti još 25 posto od potencijalnog transfera 26-godišnjeg stopera koji ima nastupe i za A selekciju nigerijskih Orlova.

- Transfer će biti službeno objavljen ovog mjeseca - tvrde afrički mediji.

VEZANI ČLANCI:

VEČERNJI DOZNAJE

Ekskluzivno: City nudi golemi novac za Vuškovića! To je najveća ponuda koju je Hajduk ikada dobio

"Pep Guardiola osobno je dao zeleno svjetlo za dovođenje Vuškovića. Ovo je treća Cityjeva ponuda za Vuškovića; prethodne dvije od 6.5 milijuna eura, odnosno 10+2 milijuna eura bile su odbijene. Više od ovoga posljednjega iznosa koji je Manchester City ponudio Hajduk sigurno neće dobiti jer Cityjev budžet, koji je ponudio za Vuškovića, na maksimumu je", kaže Fifin menadžer Branimir Ivanišević

PULJAK ZA VEČERNJI OTKRIVA DETALJE

Hajduk seli s Poljuda na novu arenu? Mega-projekt rješava i gorući problem Splićana sa stanovima

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak za Večernji list otkriva detalje projekta koji mijenja lice grada i rješava goruće probleme Splićana, ali i podržati europske ambicije Hajduka. - Ovakav projekt naš grad i klub zaslužuju, a mi smatramo da ga možemo realizirati iako su rokovi vrlo ambiciozni. Pokušali smo u jednom projektu pomiriti neke od osnovnih ciljeva grada Splita: izgraditi stanove za najam i kongresni centar te osigurati Hajdukovu prostor i ambijent za njegove europske ambicije, da budemo spremni na to kad se dogodi. Sve tri faze započele bi odmah i istovremeno, za Večernji list detalje otkriva splitski gradonačelnik.

Nigerijski branič s Hajdukom je osvojio Kup, a za splitski klub je odigrao 36 utakmica u svim natjecanjima te zabio pet pogodaka. Ukupno je za Splićane odigrao 2176 minuta. Trener Ivan Leko zadovoljan je njegovim prezentacijama na terenu i čini se kako ostaje na Poljudu iako se govorilo da neće biti otkupljen od strane bijelih. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
15:18 06.06.2023.

U Splitu ga zovu Šjor Kiks.