lova do krova

Zvijezda 'Igre prijestolja' otkrila tko više zarađuje od nje

Foto: Press Association/PIXSELL
Sophie Turner
Foto: Press Association/PIXSELL
Sophie Turner
Foto: Press Association/PIXSELL
Sophie Turner
03.04.2019.
u 08:55
Uskoro počinje nova i poslijednja sezona spektakla 'Igre prijestolja', a Sophie Turner otkrila je pojedinosti o honorarima u seriji.
Pogledaj originalni članak

Britanka Sophie Turner koja u 'Igri prijestolja' glumi Sansu Stark, kćer Neda Starka i sestru Jon Snowa, otkrila u intervjuu za Harper's Bazaar je da je upravo Kit Harington, koji glumi Snowa, više plaćen nego ona.

Za svoju ulogu zaradila je manje novaca, ali je istaknula da on ima veću radnju i više noćnih snimanja.  Pripadnica je pokreta 'Times' Up' koji traži rodnu ravnopravnost u industriji zabave i rekla da je malo problematično zahtijevati jednaku plaću na hit seriji HBO-a.

- Kit Harington glumi Jona Snowa, kralja na sjeveru, i dobio je više novca od mene, ali je imao veću priču. Za posljednju epizodu on je imao nešto ludo poput 70 noćnih snimanja, dok ja nisam imala toliko. Rekla sam mu: 'Znaš što, zadrži taj novac' - ispričala je Sophie.

Druge zvijezde serije također su rekle da su noćna snimanja bila jako zahtjevna, pogotovo u osmoj sezoni gdje je snimanje trajalo 11 tjedana.

Pogledajte tko su najseksi Hrvati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BL
bla3108
09:25 03.04.2019.

ajde jedna koja moze zbrojiti 2+2

BL
bla3108
09:25 03.04.2019.

ajde jedna koja moze zbrojiti 2 i 2