U radijskom eteru

Zsa Zsa, Franka i Nela pokazale zašto su primjer snažnih mladih žena

Foto: Otvoreni radio
Foto: Otvoreni radio
Foto: Otvoreni radio
Foto: Otvoreni radio
08.03.2018.
u 13:50
Cure su na Otvorenom radiju iskreno progovorile o stanju na estradi i kako često nije uvijek prisutno prijateljsko raspoloženje.
Pogledaj originalni članak

Povodom Dana žena Otvoreni radio je u jutarnjem showu uz Ivanu Mišerić ugostio mlade, snažne i talentirane žene. Zsa Zsa, Franka Batelić i Nela Đinđić stale su pred mikrofon bez dlake na jeziku.

Osim pjevanja svojih hitova cure su Ivani ispričale kako nastaje hit i kako je biti mladi umjetnik u Hrvatskoj. Cure su u studiju pokazale sjajan primjer snažnih i ambicioznih mladih žena koje se međusobno razumiju i podržavaju, iako su si međusobno priznale da bi rado pjevale pjesme jedna od druge!

Osim super zezancije na međimurskom i istarskom dijalektu, Franka je otkrila koliko je uzbuđena zbog Eurosonga i što očekuje, Nela je priznala da su je tek sad počeli prepoznavati dok je Zsa Zsa otkrila da si je od prvih zarađenih novaca kupila ni više ni manje nego – vlastitu deku! Cure su iskreno progovorile o stanju na estradi i kako često nije uvijek prisutno prijateljsko raspoloženje. Srećom, takva situacija nije bila u studiju Otvorenog radija gdje su ovo jutro vladale isključivo žene. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.