sve je spremno

Zoran Šprajc pokazao blagdansku idilu u svom domu, pohvalio se i posebnom ulogom

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Zoran Šprajc
Foto: Instagram
Zoran Šprajc
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Zoran Šprajc
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
20.12.2020.
u 13:25
Blagdanski duh ušao je i u dom obitelj Šprajc, a voditelj RTL Direkta pohvalio se i svojim doprinosom tijekom kićenja božićnog drvca.
Pogledaj originalni članak

Još nas četiri dana dijeli od Badnjaka, a mnogi su svoje domove odlučili ukrasiti i ranije. Jedan od njih je i RTL-ov voditelj Zoran Šprajc koji je s pratiteljima podijelio blagdansku atmosferu iz svog doma.

Šprajc je zajedno sa suprugom Lidijom i kćeri Frankom kitio božićno drvce, a pohvalio se i svojim doprinosom.

- Naravno, stavljanje vrška posao je za Papa Štrumfa, posao na toj visini zahtjeva i malo ekvilibristike, ali sve je sretno završilo - napisao je Šprajc uz fotografiju na kojoj dovršava kićenje bora.

Foto: Instagram

Nešto kasnije, stavio je i kapicu djeda Mraza pa je s kujicom Belom pozirao ispred okićenog drvca. -Evogac, bor je stvarno veliki, ali pored nas dvoje niti jedna veličina ne može doći do izražaja - našalio se Šprajc.

Foto: Instagram

Voditelj je prije dva tjedna završio u samoizolaciji zbog čega ga jedno vrijeme nije bilo u RTL Direktu. -On Air, not. Tj. barem ne ovaj tjedan. Zahvaljujući svojim bližnjima provest ću ga s njima u samoizolaciji. Ak bude sve ok, u #RtlDirekt se vidimo idući tjedan. Pusa svima a ne samo njima, napisao je tada  Šprajc na Instagramu, uz prigodne hashtagove #covid19, #samoizolacija i #desetdanadoma.

Podsjetimo, Šprajc je prošle godine doživio infarkt te završio u zagrebačkoj bolnici. Tamo je proveo nekoliko dana, nakon čega su ga liječnici pustili na kućnu njegu. Prije mjesec dana ponovno je bio u bolnici, te objavio fotografiju na Instagramu.

- Kao i svaki pravi motor, a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak, konačno i moj ima četiri cilindra - napisao je Zoran i nahvalio liječnike koji su mu ugradili stent.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

LU
Lukeruk
14:47 20.12.2020.

Jova pravi šaljivdžija, mnogo je smešan

DO
Domumom
13:53 20.12.2020.

Jovanivicu možda si uranio bar 15 dana pogledaj ponovo tvoj kalendar.

VU
vusobegood
15:45 20.12.2020.

Rugao se Spraco nedavno, kako tamo neki iskacu iz pastete.A eto ti njega iz konzerva raznoraznih, ponajvise onih kojima je istekao rok trajanja......