Motivacijske priče

Ženska priča na temu: Snaga žene među knjigama

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
30.06.2017.
u 14:13
U multimedijalnom klubu Opera Marijana Perinić ugostit će Josipu Pavičić Berardini i doc.dr.sc. Anitu Freimann, a prihod od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.
Pogledaj originalni članak

Za sve željne motivacijskih priča sprema se novo izdanje Ženske priče na temu „Snaga žene među knjigama“. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u ljetnom ruhu humanitarne Ženske priče, u utorak, 04. srpnja, ugostit će Josipu Pavičić Berardini s najnovijom knjigom „6 milimetara“ te prvu hrvatsku doktoricu sreće, doc.dr.sc. Anitu Freimann s knjigom „ Hrabrost na putu sreće“. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na zenska.prica@clubopera.hr ili mobitel: 099/758-9934

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama: „ Sara Santini“, „ GL'amour“ i „ Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Dr. sc. Anita Freimann docentica je na Ekonomskome fakultetu u Osijeku. Doktorirala je na ekonomiji sreće koja se bavi blagostanjem, indeksima sreće i onime što država može napraviti u svrhu povećanja kvalitete života. Privatno, želi promijeniti svijet pa stoga najviše mijenja sebe. Kao doktorica sreće u ime Instituta za sreću održava različite seminare (za pojedince, lokalne zajednice i tvrtke) i savjetovanja kojima su u središtu kvaliteta života i sreća, a najsretnija je kad motivira i potakne druge na promjenu, rast i život u sreći.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 04. srpnja 2017 u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče uz iznimne goste i sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.