puca od ponosa

Željko Kerum ponovno postao djed: 'Što više dice, to bolje'

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Željko Kerum
Foto: Miranda Čikotić/Pixsell, Ivana Ivanović/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Miranda Čikotić/Pixsell, Ivana Ivanović/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Željko Kerum
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Željko Kerum
05.09.2020.
u 10:30
Njegov najstariji sin Joško (28) pri je put postao otac, a prinovu je na svijet donijela njegova djevojka Maja, inače kći uglednog šibenskog odvjetnika.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnik i političar  Željko Kerum ponovno je postao djed. Njegov najstariji sin Joško (28) pri je put postao otac, a prinovu je na svijet donijela njegova djevojka Maja, inače kći uglednog šibenskog odvjetnika. Joško i Maja tako su postali ponosni roditelji djevojčice, a sretnu vijest komentirao je i Željko Kerum koji nije krio sreću zbog dolaska unučice na svijet.

- Što više dice, to bolje. Znamo kako će se curica zvati, ali to ne bih htio komentirati. Sve je u redu prošlo s porodom, i majka i curica su dobro. Sve je zdravo - kazao je Kerum za 24 sata.

Inače, splitskom poduzetniku i političaru ovo je drugo unuče. Prije tri godine kći Neva na svijet je donijela dječaka i to godinu dana nakon raskošne svadbe s Antom Vukorepom koja se održala u Joker centru. Podsjetimo, Kerum je kći Nevu i sina Joška dobio u prvom braku sa samozatajnom suprugom Ankicom, dok s Fani ima troje djece, sinove Frana i Zvonimira te kći Eleonoru.

Foto: Miranda Čikotić/Pixsell, Ivana Ivanović/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
10:55 05.09.2020.

Čestitam Željko.

Avatar ВеселинКубурићКанџија
ВеселинКубурићКанџија
10:34 05.09.2020.

Zeljko cestitam!

VH
volim.hrvatsku65
15:27 05.09.2020.

Sretno Vam bilo ....

Još iz rubrike Showbiz