KOME ĆE PRIPASTI SKRBNIŠTVO?

Želi li vidjeti djecu, Brad Pitt mora obaviti testove na drogu i alkohol

Foto: Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL
Jolie-PITT
Foto: Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL
Jolie-PITT
Foto: Mehdi Taamallah/Press Association/PIXSELL
Jolie-PITT
01.10.2016.
u 09:49
Pitt, 52, i Jolie, 41, oboje su se složili da prođu individualno savjetovanje a Pitt će u početku djecu viđati u nazočnosti terapeuta
Pogledaj originalni članak

Američki glumac Brad Pitt morat će obaviti testove na drogu i alkohol kao dio privremenog dogovora sa suprugom Angelinom Jolie kako bi mogao vidjeti svoje šestero djece, rekle su u subotu dvije osobe upoznate s dogovorom uskoro bivših supružnika.

Privremeni dogovor, koji vrijedi do 20. listopada, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u gorkoj svađi nakon što je Jolie podnijela zahtjev za razvod 20. rujna. Pozivajući se na "zdravlje obitelji", glumica je tražila potpuno skrbništvo nad djecom.

Pitt, 52, i Jolie, 41, oboje su se složili da prođu individualno savjetovanje a Pitt će u početku djecu viđati u nazočnosti terapeuta, rekli su izvori koji su željeli ostati anonimni.

Zasad nije donesena presuda niti odluka o tomu tko će konačno imati skrbništvo, rekli su.

Predstavnici Pitt i Jolie nisu komentirali novosti.

Medijska izvješća kažu da od njihova razdvajanja 15. rujna Pitt nije vidio svoje troje biološke i troje djece usvojene s Jolie.

>> Oglasio se šibenski resort u kojem navodno radi žena koja je zavela Brada Pitta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
10:43 01.10.2016.

jadan Brad nadrapao ni kriv ni duzan . Ova zmija ce ga totalno unistiti

ZA
zambezi
11:56 01.10.2016.

A koje testove psihijatra mora proć ona?

Avatar punkufer
punkufer
14:43 01.10.2016.

Nije lako biti sluga masona i iluminata. Kad im više ne trebaš, odbace te i unište. U svakom slučaju, tim moralnim nakazama nije mjesto u našim medijima. Neka truju nekog drugog.