Obožavatelji iznenađeni

Zbilja je to rekla: Sharon Stone mnoge je šokirala izjavom o kolegici Meryl Streep

Foto: PA/Pixsell
Sharon Stone
Foto: Reuters
Meryl Streep
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
25.06.2021.
u 07:00
Stone i Streep prvi put su se pred filmskim kamerama zajedno pojavile tek nedavno u filmu "The Laundromat" koji je snimljen za streaming platformu Netflix.
Pogledaj originalni članak

Glumica Sharon Stone izazvala je pravu buru reakcija na društvenim mrežama svojim izjavama o kolegici Meryl Streep, a neki kažu kako je moguće da joj se vrata Hollywooda zatvore nakon ovoga. - Puno sam bolja negativka u filmovima od Meryl i to sa sigurnošću tvrdim. Meryl nikad ne bi bila tako dobra u "Sirovim strastima" ili "Casinu". To znam, a i ona je toga svjesna - izjavila je 62-godišnja Stone u intervju za "Everything Zoomer" i ubrzo se ta izjava počela dijeliti na društvenim mrežama i njezini i obožavatelji Meryl Streep ostali su u čudu što je Stone izjavila ovo.

Stone i Streep prvi put su se pred filmskim kamerama zajedno pojavile tek nedavno u filmu "The Laundromat" koji je snimljen za streaming platformu Netflix. Sharone kaže kako je Hollywood ostale glumice doveo u situaciju da se moraju diviti Meryl Streep i biti zavidne na njezinoj karijeri i samo sanjati o uspjehu koji je ona ostvarila . Dodala je kako je bez sumnje Meryl odlična glumica, ali izdvojila je i nekoliko glumica koje su jednako talentirane kao i ona.

- Cijela ludnica koja vlada oko nje je dio onoga što Hollywood sustavno čini ženama. Viola Davis, Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman, Kate Winslet, sve su to glumice jednako odlične kao i Meryl, ali svi se oduševljavaju samo na spomen Meryl - izjavila je Stone.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar southman
southman
07:15 25.06.2021.

Za Sirove strasti je 100% u pravu.

Avatar Malazan
Malazan
08:30 25.06.2021.

Meryl, dugogodišnja prijateljica Harvy Weinstaina i Woody Alena. Ništa nije znala 😏

LI
Lisac
08:05 25.06.2021.

Dobro je rekla. I tako ima najvisi IQ od svih tamo. A merilica i kamila i joe ruku pod ruku u kinesko kolo