ilegalno!

Zaručnik poznate pjevačice objavio njezinu polugolu fotku, fanovi lude u komentarima

Foto: Profimedia
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
12.08.2019.
u 09:44
Budući suprug Jennifer Lopez objavio je njezinu fotku na Instagramu i izazvao val komentara.
Pogledaj originalni članak

Ona je nedavno proslavila 50. rođendan i izgleda bombastično! Suprug Jennifer Lopez upravo time se pohvalio u zadnjoj objavi na Instagramu gdje je svoju suprugu pokazao u vrlo ljetnom izdanju.

- Dušo, znam da ubijaš u Rusiji i da ti je ostao još samo jedan koncert. Nedostaješ mi, jedva čekam da te vidim kod kuće - napisao je ispod fotografije u kojem je njegova supruga u minijaturnom bikiniju, a pritom ga je dodatno zarolala i otkrila dekolte.

- Zašto objavljuješ ovakve fotografije dok ja jedem junk food - glasio je komentar pratiteljice.

- Ilegalno! - napisao je jedan pratitelj aludirajući na impresivni izgled 50-godišnjakinje.

- Ovako pravi muškarci podržavaju svoje žene - pohvalila je pratiteljica Alexov pothvat.

Podsjetimo, budući suprug Jennifer Lopez profesionalni igrač bejzbola, Alex Rodriguez, ovog ožujka se našao u srcu skandala jer Playboyev model Zoe Gregory tvrdi da joj je slao seksi poruke dok se spremao zaprositi Jennifer Lopez. Isto tako tvrdi da joj je nudio seks u troje i slao svoje obnažene fotografije.

- J.Lo je genijalna i ona ovo ne zaslužuje. Dok se spremao da ju zaprosi, Alex me tražio seksi videe i zahtijevao da se vidimo, te me pitao da mu sredim i druge djevojke - rekla je Zoe za The Sun.

Inače, Gregory nije prva osoba koja je optužila Rodrigueza da nije vjeran Lopez. Njegov kolega Jose Canseco rekao je kako ju Alex vara s njegovom bivšom suprugom.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.