Bivša manekenka

Zanosna kuma skoro je mladenku Tiju Jurčić bacila u drugi plan

Foto: Instagram
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Tia Jurčić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Tia Jurčić
Foto: Instagram
Tia Jurčić
14.10.2017.
u 23:35
Višnja Vjetrović, supruga bivšeg glasnogovornika kluba Partizan Marka Vjetrovića blistala je u plavoj dekoltiranoj haljini
Pogledaj originalni članak

Tia Jurčić kao mladenka danas je sigurno u centru pozornosti na svadbenom slavlju u hotelu Westin, ali jedna dama jednako je privukla pažnju.

Riječ je o Višnji Vjetrović supruzi Marka Vjetrovića, bivšeg glasnogovornika nogometnog kluba Partizan i vjenčanog kuma Marija Mamića. Višnja ima uspješnu manekensku karijeru te je imala ekskluzivni ugovor za Chanel i bila je zaštitno lice nakita koji se reklamirao na Dalekom istoku. 

 

 

 

 

 

 

Višnja ima je na vjenčanju zablistala u dekoltiranoj plavoj haljini koja je imala i veliki prorez na nogama i pokazala je zavidnu liniju. Upravo se zahvaljujući Višnji i fotografijama koje je objavila sa dočeka Nove godine u Dubaiju i doznalo da su Tia i Mario u vezi jer je Višnja objavila fotografije na Instagramu. 

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Robert Anić/Pixsell
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
vanja mamić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

SC
schwertransport
23:47 14.10.2017.

odkuda sad ova sponzorusa

Avatar Idler 3
Idler 3
00:13 15.10.2017.

Kak najenput Vjetrović, kaj ne bi trebala bit...Vetrović >;-))

SA
sarajevo2015
07:32 15.10.2017.

Kum bivši glasnogovornik Partizana ? Moram priznati da sam iznenađen očekivao sam da će kum biti zvezdaš, onaj prijatelj Zdravka Mamića Radojica Raja Božović koji je bio pukovnik u Arkanovoj Gardi, ali arkanovcu možda nije odgovaralo mjesto održavanja svadbe.