Tek joj je 30

Zanosna Diletta proslavila rođendan, uska haljina jedva je zadržala njezine obline

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: IPA/Pixsell
Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
Diletta Leotta
Foto: Kika/Pixsell
Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
Diletta Leotta
19.08.2021.
u 16:26
Voditeljicu su povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem nakon što je prošle godine prekinula vezu s boksačem Danieleom Scardinom Torettom, no Dilettino srce osvojio je poznati turski glumac Can  Yaman (31).
Pogledaj originalni članak

Talijanska novinarka i voditeljica Diletta Lotta proslavila je 30. rođendan, a djelić slavljeničke atmosfere podijelila je na društvenim mrežama.

Zanosna Talijanka za ovu prigodu odabrala je usku, mini, šljokičastu haljinu s prorezom i dekolteom, a kosu je podignula u visoki rep.

-Tek mi je 30- napisala je Diletta uz fotografije na kojima pozira uz raskošnu rođendansku tortu. Novinarku na društvenim mrežama prati gotovo 9 milijuna ljudi, a fotografije je skupila preko milijun lajkova i čestitki obožavatelja.

Podsjetimo, voditeljicu su povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem nakon što je prošle godine prekinula vezu s talijanskim boksačem Danieleom  Scardinom Torettom, no Dilettino srce osvojio je poznati turski glumac Can Yaman (31).

Glumac je njihove zajedničke fotografije prvi puta na društvenim mrežama objavio početkom ove godine kada je u stigao u Italiju zbog snimanja serije "Sandokan" i reklame za tjesteninu, a mnogi su bili uvjereni kako je njihova veza zapravo samo marketinški trik što su oni opovrgnuli strastvenim fotografijama s ljetovanja u Bodrumu.

Foto: profimedia
Podsjetimo, Leotta je jedna od omiljenih talijanskih novinarki, a proglašena je i jednom od najljepših žena u svojoj branši, a Can je jedan od naj omiljenih turskih glumaca kojeg obožavaju žene diljem svijeta.

VIDEO>>Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

EP
Epil
17:03 19.08.2021.

Sponzorusa.

DU
Deleted user
18:44 19.08.2021.

Obline poput Dilettine mogu se dobiti puno jeftinije ali ovi napaljeni bogataši-preko-noći to ne kuže. Dokaz da lova ne ide najpametnijima

DM
drazen.muhvic
18:13 19.08.2021.

Ono kada se feministice ljute što muškarci (većina njih) žene tretira kao komad mesa. Nisu muškarci baš uvijek krivi za to. Kriva je i Diletta (i još mnoge takve)...