Bitka za dijete

Žana Štrbac: Ronila sam suze svaki dan zbog sina na Farmi

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Žana Štrbac: Ronila sam suze svaki dan zbog sina na Farmi
08.05.2010.
u 20:05
– Nikad nisam odustala od sina i svim snagama ću se boriti da mi se ponovno vrati – poručila je voditeljica “Nove love” koja je, ističe, sve svoje najbliže prijatelje upoznala s činjenicom da je majka
Pogledaj originalni članak

Nakon prve prospavane noći izvan seoskog imanja, Žana Štrbac i dalje malo priča o “Farmi”. Sve zanima zašto je prešutjela da je majka petogodišnjeg djeteta koji trenutačno živi s ocem u Vinkovcima.

– Čista je laž da sam ostavila dijete, to jednostavno nije točno. Ronila sam gotovo svaki dan suze zbog svog sina na “Farmi”, međutim to nikad nije bilo prikazano na televiziji – otkrila nam je Žana, koja je priznala da joj je jako teško pričati o cijeloj situaciji pogotovo što je stvorena klima o njoj kao lošoj majci.

– Napisano je mnogo neistine o meni, nitko ne spominje da je otac mog djeteta često bio nasilan prema meni. Novac koji sam poslala za sina, on je trošio na kocku i alkohol. Izmanipulirao je malog protiv mene, čak je izrezao moju glavu s naših zajedničkih slika – istaknula je bivša farmerica, koja tvrdi da je njezin bivši partner doslovce ukrao sina nakon što je jednom došao kod nje u posjet.

– Nikad nisam odustala od sina i svim snagama ću se boriti da mi se ponovno vrati – poručila je voditeljica “Nove love” koja je, ističe, sve svoje najbliže prijatelje upoznala s činjenicom da je majka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar arcanius
arcanius
20:28 08.05.2010.

ne mogu a da ne primjetim da to jadno dijete, bez majke, ni jednom tokom sinoćnje emisije nije oslovila imenom a kamoli spolom...nrp: Moj sin.....stalno je govorila dijete, dijete, dijete....malo čudno za majku.... a i onaj vrag, Plečko, lijepo je rekao...da je njoj do djeteta ne bi se igrala u Farmi nego bi se borila za sina...

Avatar marela
marela
22:29 08.05.2010.

Život piše priče dobre ili loše. Priča o tome kada otac napusti dijete se u našem društvu gotovo niti ne komentira ( njemu je to dopušteno), ali ako to majka napravi onda ona nije dobra majka. I onda na nju svo drvlje i kamenje, a nitko se ne pita koji je pravi razlog zbog čega je to učinila ili je morala to učiniti. To što je Žana bila u Farmi i neka je, jer je na taj način zaradila nešto novca, koji će joj itekako biti potreban u životnoj borbi koja joj slijedi.

AU
autoritet
00:08 09.05.2010.

LOL jadnica... zar joj netko vjeruje... valjda joj je bilo tak dobro da nije primjetila da su prošle već godine (vrijeme leti kad se zabavljaš)