Velika tuga

Za obitelj bivše supruge Zorana Mamića to je trebao biti sretan dan, ali završio je tužno

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
14.03.2020.
u 08:00
Dok je Vanja Horvat s obitelji bila u Miamiju gdje su otišli na vjenčanje njezine sestre Jasenke, iz Bjelovara je stigla vijest da je preminula njezina majka Dunja.
Pogledaj originalni članak

Dok su Vanja Horvat i njezin otac Hrvoje bili u Miamiju kako bi svojoj sestri i kćeri Jasenki uveličali njezin svadbeni dan iz Bjelovara im je stigla najtužnije vijest. Njegovateljica im je javila da je preminula njihova mama i supruga Dunja. Samo sat vremena prije njezine smrti Vanja i njezina djeca i njezina sestra Jasenka sa svojom djecom te Dunjin suprug Hrvoje posljednji put su komunicirali s njom putem Skypea. 

- Ostali smo šokirani. Naime, u Miami smo došli na vjenčanje moje sestre Jasenke. Znali smo da mama zbog bolesti ne može podnijeti tako daleki put i tata se dugo dvoumio da li da uopće ide. A onda je popustio, znajući koliko se Jasenka napatila bdijući danonoćno uz muža, proslavljenog rukometaša Iztoka Puca koji je u 46. godini izgubio bitku sa zloćudnom bolešću. I tako se dogodilo da nas je mama napustila baš u trenutku kad smo bili na drugom kraju svijeta - ispričala je Vanja za Gloriju.

 

 

Njezinoj mami Dunji 2014. godine je dijagnosticiran Alzheimer, a Vanjin otac, legendarni bivši rukometaš Hrvoje Horvat odlučio je preuzeti svu brigu o voljenoj supruzi i nije ni pomišljao da je smjesti u dom. Govorio je kako je to  jedini način da supruzi koja je cijeli život brinula o njemu i djeci vrati barem dio te pažnje i brige. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.