Talijanska diva

Za nju vrijeme kao da je stalo! Monica Bellucci nastupila na predstavi u Ateni i oduševila publiku

Foto: Profimedia
Monica Bellucci
Foto: Profimedia
Monica Bellucci
Foto: Terenghi/Press Association/PIXSELL
Monica Bellucci
Foto: Gtres/PIXSELL
Monica Bellucci
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
27.09.2021.
u 22:15
Monica već godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta iako će za nekoliko dana napuniti 57. godina,  a svjetski mediji su se nakon nastupa raspisali o njezinoj figuri na kojoj joj mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice.
Pogledaj originalni članak

Talijanska glumica Monica Bellucci (56) nastupila je na stepenicama Akropole u Ateni u predstavi "Maria Callas: Letters & Memories", a publika se složila kako zanosna ljepotica izgleda bolje nego ikada.

Monica već godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta iako će za nekoliko dana napuniti 57. godina, a svjetski mediji su se nakon nastupa raspisali o njezinoj figuri na kojoj joj mogu pozavidjeti i upola mlađe kolegice.

Inače, prije glumačke karijere Monica je izgradila manekensku karijeru koju je započela sa 16 godina. Prvi modni angažman bio joj je za talijansku modnu kuću Dolce & Gabbana s kojom surađuje i danas, a potom je u New Yorku i Parizu nosila revije za druge velike dizajnere.

Svjetsku slavu stekla je početkom 2000-tih nakon što je snimila film "Malena". Za svoju izvedbu dobila je same pohvale kritike, a njezin lik proglašen je jednim od najsenzualnijih prikaza žene na filmskom platnu. Monica se nikada nije sramila obnaženih scena i skidanja pred kamerama, a njezini obožavatelji željno iščekuju njezine nove projekte budući da se zadnji puta na filmskom platnu pojavila 2015. godine u filmu o poznatom agentu 007, "James Bond: Spectre".

Glumica je već nekoliko godina u vezi s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom kojeg je upoznala četiri godine nakon rastave od bivšeg supruga, glumca Vincenta Cassela. Novu vezu je dugo skrivala, a tek je u studenom prošle godine potvrdila da se s nekim viđa, ali nije otkrila previše detalja.

-Čovjek s kojim dijelim život nema isti posao kao i ja, ali puno putuje. Njegov ritam se slaže s mojim- ispričala  je tada Monica te otkrila kako o trećem braku ne razmišlja.

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
05:56 28.09.2021.

po meni (ali i ne samo po meni) ona je najljepša POZNATA žena na svijetu. Kažem "poznata", jer, jasno, ima još milijuni lijepih a nepoznatih žena. Ali, od poznatioh, ona je boginja ljepote. I ne samo ljepota, u njoj ima "ono nešto". Predivna je.

Avatar southman
southman
07:17 28.09.2021.

Gibson je sve rekao " Monicu nikako ne možeš učiniti ružnom ! "

LP
lovacke_price
00:28 28.09.2021.

Odlicno izgleda ali ne izgleda Ko da je vrijeme stalo.

Još iz rubrike Showbiz