Početak problema

William je dao jedan komentar o bratovoj vezi s Meghan zbog čega ga je Harry nazvao snobom

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Princ William i Kate Middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
28.07.2020.
u 07:00
U knjizi "Pronalazak slobode" autori Carolyn Durand i Omid Scobie otkrivaju nove detalje o princu Harryju i Meghan Markle i o tome kako su ostali članovi kraljevske obitelji prihvatili njihovu vezu.
Pogledaj originalni članak

Knjiga "Pronalazak slobode", koja donosi nepoznate detalje o princu Harryju i Meghan Markle i razlozima zbog kojih su napustili svoje kraljevske dužnosti, trebala bi biti objavljena u kolovozu, a u britanskim medijima svaki dan izlaze novi detalji iz ove knjige. U jednom odlomku knjige autori Carolyn Durand i Omid Scobie pišu o reakciji princa Williama na vezu njegovog brata s američkom glumicom. William je s bratom razgovarao o njegovoj budućnosti s Meghan i upozorio ga je kako se možda njihov odnos razvija prebrzo te bi trebali malo usporiti.

Foto: PA/Pixsell
Foto: POOL New/REUTERS/PIXSELL
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Meghan Markle

- Uzmi vremena da se bolje upoznate. Ne morate žuriti - navodno je William rekao Harryju na početku njegove veze s Meghan. Dobronamjerni bratski savjet Harryju nije baš zvučao tako i nije mu se svidio Williamov ton kojim mu je to rekao, a jedan dio tog razgovora posebno mu je smetao. Naime, William mu je rekao neka uspori s tom curom i Harry mu je na to uzvratio da je snob. Princ William strahovao je kako Meghan možda zanima samo status i Harryjevo bogatstvo i bojao se kako Harry brzopleto ulazi u tu vezu. Nakon toga braća nekoliko mjeseci nisu razgovarala i nakon toga njihov odnos nije se previše popravio. Iako su mediji u Velikoj Britaniji često isticali kako je Kate Middleton pokušavala izgladiti odnose između Williama i Harryja te se trudila upoznati Meghan s tajnama kraljevskog dvora i olakšati joj prilagodbu, autori ove knjige tvrde kako ni Kate nije bila oduševljena Harryjevim izborom.

Ostali članovi kraljevske obitelji, prema tvrdnjama u knjizi "Pronalazak slobode" također su imali stav kako američka glumica u obitelj donosi "puno prtljage" iz prošlosti te su je zvali "Harryjevom curom za zabavu". William i Harry bili su nerazdvojni i iako su karakterno sasvim različiti uvijek su bili podrška jedan drugome, pogotovo nakon tragične smrti njihove mame Diane. Dok je William uvijek bio odgovorniji Harry je bio nestašan i nije se uvijek pridržavao kraljevskih pravila. Zbog Meghan njihov odnos je zahladio, a priznao je to i sam Harry u listopadu prošle godine kada je rekao kako su im se putevi razišli, ali će uvijek biti tu jedan za drugoga.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.