sporna fotografija

William i Kate jednim potezom razbjesnili fanove Harryja i Meghan: 'Ovo nije slučajno'

Foto: Reuters/Pixsell
Princ William i Kate Middleton
Foto: Instagram
Foto: Reuters/Pixsell
Princ William i Kate Middleton
Foto: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
Foto: profimedia
17.09.2020.
u 07:00
Princ Harry proslavio je 36. rođendan, a svijet još uvijek bruji o čestitci koju su mu uputili brat William i šogorica Kate.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry proslavio je 36. rođendan, a priliku da mu javno čestitaju nisu propustili ni njegov brat William i šogorica Kate. No način na koji su to učinili razljutio je neke od obožavatelja Harryja i Meghan.

Foto: PA/Pixsell
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ William i princ Harry
Foto: PA/Pixsell

Naime, članovi kraljevske obitelji Harryju su sve najbolje poželjeli uz fotografiju s maratona koja prikazuje Harryja, Williama i Kate. Mnogi su stoga zaključili kako je Meghan izrezana s fotografije.

Foto: Instagram

- Sigurno ste mogli birati među stotinama fotografija, ali vi ste baš odlučili objaviti one na kojima su Harry, William i Kate. Siguran sam da nije slučajno da se Meghan ne pojavljuje na njima - komentar je jednog od obožavatelja kraljevske obitelji na društvenim mrežama. Bilo je i onih koje ova čestitka nije iznenadila s obzirom na sve glasnija šuškanja o trzavicama između nekad nerazdvojnih prinčeva koje su krenule netom prije nego je Harry sa suprugom Meghan odlučio napustiti kraljevsku obitelj i preseliti u SAD. Tajnu njihova odnosa uskoro bi trebala razotkriti i knjiga "Pronalazak slobode", koja donosi nepoznate detalje o princu Harryju i Meghan Markle i razlozima zbog kojih su napustili svoje kraljevske dužnosti.

U jednom odlomku knjige autori Carolyn Durand i Omid Scobie pišu o reakciji princa Williama na vezu njegovog brata s američkom glumicom. William je s bratom razgovarao o njegovoj budućnosti s Meghan i upozorio ga je kako se možda njihov odnos razvija prebrzo te bi trebali malo usporiti.- Uzmi vremena da se bolje upoznate. Ne morate žuriti - navodno je William rekao Harryju na početku njegove veze s Meghan. Dobronamjerni bratski savjet Harryju nije baš zvučao tako i nije mu se svidio Williamov ton kojim mu je to rekao, a jedan dio tog razgovora posebno mu je smetao.

Naime, William mu je rekao neka uspori s tom curom i Harry mu je na to uzvratio da je snob. Princ William strahovao je kako Meghan možda zanima samo status i Harryjevo bogatstvo i bojao se kako Harry brzopleto ulazi u tu vezu. Nakon toga braća nekoliko mjeseci nisu razgovarala i nakon toga njihov odnos nije se previše popravio. Iako su mediji u Velikoj Britaniji često isticali kako je Kate Middleton pokušavala izgladiti odnose između Williama i Harryja te se trudila upoznati Meghan s tajnama kraljevskog dvora i olakšati joj prilagodbu, autori ove knjige tvrde kako ni Kate nije bila oduševljena Harryjevim izborom.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
11:52 17.09.2020.

obzirom da se skoro sve što mu je brat will govorio sada obistinjuje, ne znam zašto svi rade dramu oko njegovih savjeta.... to bi svaki brat rekao , uspori, vidi,...prebrzo...uostalom skoro svi smo se našli u situaciji da ti ljubav zaslijepi vidik a nedao bog da ti netko na to skrene pažnju, odmah postane tvoj najveći neprijatelj, ... iako poslije priznaš , makar i u sebi , imao/la je pravo....

SO
sohnahoakasaa
15:49 17.09.2020.

Kad bi na ovoj i ovako sretnoj slici kojim slučajem i bila šogica (što ne mogu zamisliti) oni ne bi bili ovako razdragani. Bila bi fora onda pitati preteško pitanje 'tko je uljez' ... težak odgovor za ostatak čovječanstva.