Memoari bivšeg muža

Poznata pjevačica bila je u lezbijskoj vezi

Foto: ABACA ABACA PRESS/Press Association/PIXSELL
'American R\'n\'B singer Bobby Brown hugs his wife, soul singer Whitney Houston, at a gala reception held at the Waldorf Hotel in London, to celebrate 8 million sales of her current album. 26/08/0
Foto: Pixsell
whitney houston
Foto: 'AJM/Press Association/PIXSELL'
'Bobby Brown attending the 2012 Soul Train Awards in Las Vegas, Nevada.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Youtube (screenshot)
whitney houston
Foto: 'Vince FloresPress Association/Pixsell'
'Bobby Brown during the 7th Annual Black Eyed Peas Peapod Benefit Concert held at the Music Box, Los Angeles Photo: Press Association/Pixsell'
10.06.2016.
u 09:40
Bobby Brown u knjizi “Every Little Step” priznaje kako su tijekom 15 godina braka on i Whitney bili na teškim drogama i da su bili nevjerni
Pogledaj originalni članak

Ona je cool, ali puši previše trave za moj ukus, davne 1989. tim je riječima Eddie Murphy opisao Whitney Houston njezinu budućem suprugu Bobbyju Brownu. Taj susret Bobby je opisao u svojim memoarima “Every Little Step”, koji će biti objavljeni u ponedjeljak i u kojima donosi nepoznate i šokantne detalje o braku s Whitney.

U knjizi priznaje da su on i Whitney većinu braka proveli na teškim drogama i da nisu bili dobar uzor pokojnoj kćeri Bobbie. Otkrio je također da je njegova supruga bila u lezbijskoj vezi sa svojom asistenticom Robyn Crawford, kao i da je ljubovala s Tupacom Shakurom. Njihov 15-godišnji brak bio je turbulentan i puno se pisalo o tome kako je Bobby tukao Whitney, no on tvrdi da se to dogodilo samo jednom u trenutku dok se odvikavao od droge i bio živčan te je udario pjevačicu.

Tvrdi kako ih kći nikada nije vidjela kako uzimaju drogu, a prisjetio se i jedne situacije kad je zamalo umro. “Radio sam crack, a prije toga sam uzeo heroin i u jednom trenutku sam pao na pod i izgubio svijest. Whitney je mislila da se pretvaram. Sjedila je pokraj mene, smijala se, uzela moju drogu dok sam ja bio u nesvijesti na podu”, napisao je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
10:47 10.06.2016.

Lijepa priča za djecu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
13:17 10.06.2016.

Baš fini uglednici