Poput Monice Bellucci

Vrsaljko objavio fotografiju s večere, no svi su ovoga puta gledali njegovu suprugu

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Vrsaljko objavio fotografiju s večere, no svi su ovoga puta gledali njegovu suprugu
25.07.2018.
u 22:48
Nogometaš španjolskog Atletico Madrida sa suprugom odmara u Dubrovniku, a fotografiju s romantične večere objavio je na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Vatreni Šime Vrsaljko osvojio je srca mnogih Hrvatica, no njegovo pripada supruzi Matei s kojom uživa nakon Svjetskog prvenstva na kojem je naša reprezentacija osvojila drugo mjesto.

Nogometaš španjolskog Atletico Madrida sa suprugom odmara u Dubrovniku, a fotografiju s romantične večere objavio je na Instagramu.

Mnoge obožavateljice njegovu suprugu usporedile su s pjevačicom Doris Dragović, ali i talijanskom glumicom Monicom Bellucci.

– Aj lajk bejbi, da čujem... – komentirao mu je fotografiju Dejan Lovren nakon čega su mnogi obožavatelji napisali kako žele gledati ponovno 'live' javljanje dvojice cimera iz reprezentacije.

Inače, Matea je Vrsaljkova srednjoškolska ljubav s kojom je u vezi bio osam godina, a prošle godine su se vjenčali. U lipnju su dobili svoje prvo dijete, sina Brunu.

10 Top hitova Vatrenih: Evo zašto ih volimo još više

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

Avatar Idler 3
Idler 3
23:32 25.07.2018.

Prkrasan par, još "pojačan" i za malog Brunu, saka čast i puuuuuno sreće u životu.

MA
majajelinic
07:04 26.07.2018.

Baš je jako zgodna, djeluje prirodno i opušteno, što se rijetko viđa :)

DI
Diesel
23:53 25.07.2018.

Sime, dobro si ovo nabacio, fotka je odlicna.