Odmor u Dalmaciji

Voditeljica uživa na odmoru u Dalmaciji, a najviše komplimenata zaradila je pozirajući sa suprugom

04.07.2021.
u 21:00
Mirna Maras Batinić iskoristila je lijepo vrijeme i visoke temperature kako bi s obitelji uživala na odmoru u Dalmaciji. Zbog mališana dio odmora su proveli i u vodenom parku u Šibeniku, a koliko uživa u odmoru možemo vidjeti i na fotografijama  koje već danima objavljuje na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Binga uživa u ljetnim danima i predahu od poslovnih obaveza, a njezine društvene mreže pune su veselih fotografija na kojima se jasno može vidjeti da je dobro raspoložena, ali i u zavidnoj formi koju je pokazala u jednodijelnom kupaćem pozirajući sa suprugom Željkom Batinićem kojeg rijetko možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu, a pratitelji su joj u komentarima poručili kako su predivan par.

Iako smo voditeljicu navikli gledati sređenu s frizurom i šminkom, prirodan look koji bira u ljetnim mjesecima odlično joj stoji, a koliko se dobro osjeća u svojoj koži pokazala je nedavno kada je objavila fotografiju na kojoj pozira bez imalo šminke.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz