Zanimljivo ime

Voditeljica Mia Kovačić ima novog kućnog ljubimca kojeg je spasila tijekom poplave

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Mia Kovačić
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
08.11.2020.
u 14:37
Mia već ima afričkog pigmejastog ježa , a već nekoliko tjedana ima i macu kojoj je dala ime Spock.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica IN Magazina i showa "Farma more i maslina" Mia Kovačić prije tri godine za kućnog ljubimca je odabrala afričkog pigmejastog ježa kojem je dala ime Miloš, a sada je u njezin dom došla i jedna maca. Naime, Mia je tijekom popolave koja je prije par mjeseci bila u Zagrebu spasila jednu mačku, a sada je otkrila kako se zove njezin novi ljubimac.

- Ja sam Spock. Prije nekoliko mjeseci spašen sam iz zagrebačke poplave i sad sam punopravni Kovačić. Jako mi je lijepo. Igramo se svaki dan, papam puno  i imao sam sreće u životu. Mnoge mace nemaju. Zato smo moja Mia i ja za kastraciju mačaka, jer nam to produljuje život te se na taj način kontrolira i koliko mačaka ima na ulici. A ja želim da svaka nađe pravi dom jer #domjetamogdjejemacka - napisala je Mia i objavila fotografiju sa svojim Spockom.

Mia je nedavno bila u samoizolaciji jer je njezin kolega Frano Ridjan imao koronavirus i u tom periodu je od kuće iz svog dnevnog boravka vodila emisiju In Magazin.  - Svaka je emisija izazov. Svaki je projekt izazov. Biti ponizan, ponosan, uzemljen, radišan, discipliniran, poštovati sebe i druge – to su sve izazovi. U konačnici biti poštovan i voljen od ljudi s kojima radim svih ovih 13 godina velik je uspjeh i osjećam veliki ponos. Želim se i dalje razvijati i rasti i truditi se kao i prvog dana. - rekla nam je Mia prošle godine kada je vodila show "Ples sa zvijezdama".

Foto: Instagram

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.