Čestitke roditeljima

Vjenčali su se poslije osam mjeseci veze, a sada je stigla beba!

Foto: Instagram
Stjepan Božić i Petra Maričić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
16.12.2019.
u 12:48
Naš bivši boksački prvak Stjepan Božić i njegova supruga dobili su prvo zajedničko dijete!
Pogledaj originalni članak

Bivši boksački prvak Stjepan Božić i njegova supruga, ekonomistica Petra, dobili su svoje prvo zajedničko dijete, djevojčicu Emmu Katarinu. Petra je na Instagramu podijelila fotografiju njihove mezimice iz zagrebačkog rodilišta.

- Emma 'Katarina... 3,500 grama i 50 centimetara čiste ljubavi - napisala je 35-godišnjakinja. 

Fotografije malene Emme Katarine koja je već danas stigla u svoj dom objavio je i Stjepan, koji nije mogao sakriti svoj ponos: 'Naš anđeo došao je doma'. 

Inače, malena je Emma Katarina boksačevo četvrto, Petrino drugo te njihovo prvo zajedničko dijete, a očekivali su je oko Božića. Par se upoznao zahvaljujući Facebooku i jednom komentaru na ovoj društvenoj mreži, a Stjepan je istu večer odlučio poslati Petri privatnu poruku i brzo su dogovorili prvi susret. Osam mjeseci poslije prvog susreta odlučili su svoju vezu ozakoniti brakom. 

- U jednom smo danu dogovorili sve detalje vezane uz naš dan i nekako je sve sjelo na svoje mjesto. Željeli smo da vjenčanje bude intimno u krugu naših  najdražih - djece, roditelja i kumova. To nam se i ostvarilo, dan je prošao bez nervoze i stresa, ispunjavanja tuđih očekivanja te bez tradicije koje se mora poštovati. Bilo je puno smijeha i tek poneka suza radosnica, obilje zagrljaja i poljubaca i ponajviše ljubavi - rekla je Petra za Story tada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar RvaTina
RvaTina
09:50 17.12.2019.

Ovaj koju pipne oplodi!

Još iz rubrike Showbiz