Podrška

Višnjić snimio video u kojem podržava HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Dubrovnika

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
goran višnjić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Goran Višnjić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
film General
25.05.2017.
u 20:40
Glumac je snimio video u kojem poziva Dubrovkinje i Dubrovčane da na lokalnim izborima podrže Matu Frankovića
Pogledaj originalni članak

Goran Višnjić trenutno boravi u Hrvatskoj zbog snimanja filma i serije "General" o životu generala Ante Gotovine, a u pauzi snimanja pronašao je vremena i snimio video u kojem daje podršku Mati Frankoviću HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika.

Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, pred vama su izbori na kojima trebate odlučiti tko će voditi vaš grad naredne četiri godine. Ja nisam Dubrovčanin ali svoju mladost proveo sam u gradu i na Lovrijencu na daskama i kamenu ljetnih pozornica. Dubrovnik je bio i ostao jedan meni jako blizak i drag grad i od sveg srca mu želim veliku i uspješnu budućnost i zato bih htio da svi skupa  podržimo Mata Frankovića. On u svom programu "Grad po mjeri građana" nudi realna i ostvariva rješenja za sva ključna pitanja u vašem gradu i zato podržavam Mata Frankovića. 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HR
Hrvatska
22:43 25.05.2017.

Bravo Visnjicu..

Avatar navijač
navijač
08:13 26.05.2017.

Dubrovnik je Hrvatsk grad s HDZ je Hrvazska opcija, istina da nije i naj sretnija , ali bolje nemamo. A ove śto "ne mrze" treba staviti gdje im je i mjesto.i

GO
goronja
21:15 25.05.2017.

Gledaću te nikad više