OBJAVIO ANKETU

Vidite li vi sličnost? Marco Cuccurin objavio da ga često uspoređuju s ovim poznatim Hrvatom

Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Marco Cuccurin
04.06.2023.
u 14:18
Marco je pobijedio ove sezone sa svojom partnericom i mentoricom Paulom Tonković, a pred kraj showa se i razbolio
Pogledaj originalni članak

Influencer i pobjednik ove sezone "Plesa sa zvijezdama", Marco Cuccurin (22) otkrio je da ga često uspoređuju s članom žirija tog showa Markom Cibocijem (45), plesnim umjetnikom i međunarodnim plesnim ocjenjivačem. 

"Sada kada je PSZ završio mogu prokomentirati, vidite li sličnosti? Svako toliko naletim na komentar da si možemo biti braća", napisao je influencer i postavio anketu u kojoj je spojio svoju fotografiju s onom od Cibocija. Zatim je pratiteljima u anketi dao na izbor dva odgovora: "Ima sličnosti" i "Nema sličnosti".

Foto: Screenshot

Inače, Marco je pobijedio ove sezone sa svojom partnericom i mentoricom Paulom Tonković, a pred kraj showa se i razbolio. Naime, još dok je bio u showu, završio je na infuziji zbog bolesti, a i nakon završetka mu se situacija sa zdravljem opet pogoršala. 

– Ne znam koliko ste uspjeli zaključiti, ali još nisam ozdravio, još uvijek sam pod temperaturom i bolestan sam. Samo se želim vratiti u normalu i raditi. Ako znate kako ozdraviti i kako ojačati imunitet, pišite mi, a ja se idem dalje liječiti, ležati i odmarati – rekao je Marko u videu koji je objavio na Instagram Storyju prije nekoliko dana.

VEZANI ČLANCI:

Prije nekoliko dana objasnio je što ga točno muči. 

– Kreće novi antibiotik i hrpa lijekova. Marco je za promjenu bolestan. Tijelo kaže da pod hitno stanem i posvetim se sebi, svome tijelu i da privatni život dovedem u red - napisao je.

Prije polufinala showa Marco je završio na infuziji, a uoči samog finala nam je otkrio kako se osjeća. – Sad sam puno bolje. Potencijalno ću otići na još jednu, da se ne bi slučajno dogodilo da se razbolim. Puno sam bolje i, hvala Bogu, ta je viroza iza mene. Zapravo mi je pokazala da se i u dva dana stigne koreografirati čuda i da se može spremiti za natjecanje – rekao nam je tada. Otkrio je i što je novo o sebi naučio tijekom ovog showa.

– Naučio sam da sam itekako ustrajan i uporan. Još jednom sam si pokazao da mogu sve što poželim, da je nebo granica, da treba vjerovati u sebe i da treba ustrajati. Mislim da je to predivno i htio bih to prenijeti na svakoga tko ovo čita jer je zaista prekrasno vidjeti što se sve može dogoditi kada radiš na svojim snovima – odgovorio nam je influencer, pjevač i make-up artist.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

IX
ixajot
16:41 04.06.2023.

Sličan je Marku Grubniću, Nevenu Ciganoviću i Noahu Kraljeviću.

DE
Decibel
17:28 04.06.2023.

Topla braća

CA
Catalonia
17:39 04.06.2023.

Večernjak,dosadni ste vise i naporni sa promoviranjem toplih i njima slicnih.