BROJNE NOVOSTI

VIDEO: Žiri najprestižnije i najstarije medijske nagrade u Hrvatskoj najavljuje novo izdanje Večernjakove ruže

Foto: Vecernji.hr
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Zagreb: Svečana dodjela medijskih nagrada Večernjakova ruža
Foto: Sanjin StrukićPIXSELL
Ivica Propadalo
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Vojo Šiljak
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Ksenija Urličić
13.01.2022.
u 12:30
Odabrati koji su televizijski projekti bili najbolji, koja televizijska i glumačka lica su iskočila, koja nova imena su se pojavila na medijskom polju, koji glazbenici su nas oduševili u 2021. i koji radijski glasovi i emisije su privukli najviše pažnje nije bio jednostavan ni lagan zadatak za žiri.
Pogledaj originalni članak

Sinoć su objavljene nominacije za ovogodišnje izdanje najstarije i najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže. Odabrati koji su televizijski projekti bili najbolji, koja televizijska i glumačka lica su iskočila, koja nova imena su se pojavila na medijskom polju, koji glazbenici su nas oduševili u 2021. i koji radijski glasovi i emisije su privukli najviše pažnje nije bio jednostavan ni lagan zadatak za žiri.

Ove godine dobili smo i osmu kategoriju, digitalnu ružu, a zadatak da odaberu nominirane i ove godine imali su televizijske legende Miroslav Lilić i Ksenija Urličić, glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, doajen radijskog novinarstva Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić te večernjakovci Bojana Radović, Anamarija Kronast, Maja Car i Ivana Carević na čelu s Mirjanom Žižić, pomoćnicom glavnog urednika Večernjeg lista i voditeljicom projekta Večernjakova ruža.

Prije glasanja koje počinje 17. siječnja u studiju smo ugostili članove žirija Kseniju Urlićić, Voju Šiljka i Ivicu Propadala, koji su nam objasnili kojim su se kriterijima vodili pri izboru nominiranih, a govorimo i o aktualnoj medijskoj sceni u Hrvatskoj. 

VELIKA KONKURENCIJA

Večernjakova ruža: Objavljujemo nominirane za najstariju i najprestižniju medijsku nagradu

Godina koja je iza nas mnogima je ponovno bila teška zbog epidemije koronavirusa, no motivacije nije nedostajalo. Odabrati koji su televizijski projekti bili najbolji, koja televizijska i glumačka lica su iskočila, koja nova imena su se pojavila na medijskom polju, koji glazbenici su nas oduševili u 2021. i koji radijski glasovi i emisije su privukli najviše pažnje nije bio jednostavan ni lagan zadatak za žiri. Glasanje počinje 17. siječnja!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.